21.11.2022
Redakce

Věřili jsme, že to udržíme, říká po utkání s Boleslaví dorostentec Rolinek

Další úspěšný zápas mají za sebou pardubičtí dorostenci. V Mladé Boleslavi dokázali zvítězit 2:1 a zajistit si tak místo v nadstavbové skupině. „Jsme rozhodně rádi, že jsme postoupili," říká útočník dorostu Tomáš Rolinek.

V Mladé Boleslavi se čekalo na první branku až do 54. minuty, kdy gólové čekání prolomilo Dynamo, které šlo zásluhou Šmerdy do vedení. O minutu později poté navýšil vedení Lempach. „Zápas bych zhodnotil velmi dobře, hráli jsme od začátku až do konce zápasu výborně," řekl Rolinek. „Byl to velice vyrovnaný zápas, Boleslav hrála velmi dobře. Do třetí třetiny jsme šli s tím, že musíme bojovat dál a že to rozhodneme," říkal po zápase pardubický útočník.

Boleslav ještě zkusila na konci utkání odvolat brankáře, což vedlo ke snížení na 1:2. „Nebál jsem se o výsledek, věřili jsme že to udržíme, nebo dáme ještě nějaký gól," popsal Rolinek.

Touto výhrou tak Dynamo postoupilo do nadstavbové skupiny. „Jsme rádi, že jsme bojovali a že jsme postoupili. Chtěli by jsme navázat další zápasy a hrát tak, jako proti Boleslavi. Musíme předvést co nejlepší výkony a věřit že to dotáhneme daleko", říká Tomáš Rolinek.