24.10.2023
Tisková zpráva

Středeční předehrávka s Vítkovicemi je odložena

Středeční předehrávka 31. kola Tipsport extraligy, ve které se Dynamo mělo utkat s Vítkovicemi, je odložena. Důvodem je viróza v týmu Vítkovic. Zápas se odehraje v novém termínu, ve čtvrtek 30. listopadu 2023.

Předehrávka prosincového 31. kola mezi HC Dynamo Pardubice a HC VÍTKOVICE RIDERA, naplánovaná na středu 25. října, je přeložena na 30. listopadu. Oba kluby se na tom dohodly v úterý dopoledne. Důvodem odložení utkání je viróza ve vítkovickém týmu, vinou které by Ostravané nemohli k zápasu nastoupit.

„O body chceme bojovat na ledě sportovní cestou, proto jsme Vítkovicím ve složité situaci rádi vyšli vstříc a dohodli jsme se na odložení utkání. Věříme, že pokud by taková situace nastala v našem týmu, soupeř by se zachoval stejně,“ říká sportovní ředitel Dušan Salfický k odložení zápasu s Vítkovicemi.

Utkání 31. kola mezi Dynamem a Vítkovicemi se odehraje ve čtvrtek 30. listopadu 2023 v 18:00. Vstupné se při překládání zápasů na základě všeobecných obchodních podmínek nevrací. Naopak vstupenky zůstávají platné na přeložený termín.