09.02.2024
Redakce

Matej Paulovič pokračuje v Dynamu!

V Pardubicích bude nadále působit také Matej Paulovič. Slovenský útočník má na východě Čech podepsanou smlouvu do roku 2026. „V Pardubicích jsem moc spokojený a jsem rád, že tu můžu působit," říká Paulovič.

Matej Paulovič přišel do Dynama během sezóny 2019/2020 z Hradce Králové. Od té doby nastoupil v pardubickém dresu už do 185 zápasů, ve kterých vstřelil 40 branek a přidal 67 asistencí.

„V Pardubicích jsem moc spokojený a jsem rád, že tu můžu působit. Z pokračování v Dynamu mám radost," říká devětadvacetiletý útočník, který by na východě Čech měl pokračovat minimálně do roku 2026.

V letošním ročníku nasbíral už dvacet kanadských bodů a také díky tomu se po třech sezónách vrátil do slovenské reprezentace, se kterou se představil na Německém poháru, kde odehrál tři zápasy a připsal si jednu asistenci.

„Matej dlouhodobě naplňuje naše představy a je nedílnou součástí sestavy. Doufáme, že v dobrých výkonech bude pokračovat minimálně až do roku 2026," říká k pokračování Mateje Pauloviče v Dynamu sportovní manažer Dušan Salfický.