16.03.2023
Redakce

Film Navždy za Dynamo je nyní dostupný také online nebo na DVD!

Film Navždy za Dynamo míří do světa - online nebo na DVD! Projděte se chodbami, pociťte na vlastní kůži hukot hokejové šatny i jemné ševelení papíru v kancelářích. A to vše z pohodlí domova. Prodejní cena na DVD je 299 Kč vč. DPH, online můžete film shlédnout na platformě Bez frází už od 60 Kč.

Při příležitosti oslav 100 let pardubického hokeje natočilo Dynamo Pardubice ve spolupráci s Bez frází unikátní dokumentární film o tom, co hokej pro Pardubice jako město znamená. Vše reflektuje pomocí příběhů lidí, kteří sice žijí naprosto rozdílné životy, ale ty se vždy střetnou na hokejovém stadionu během domácích utkání svého oblíbeného klubu. Všechny přitom spojuje jediné – absolutní vášeň pro Dynamo.

Nyní si můžete vychutnat film Navždy za Dynamo z pohodlí domova! Dokumentární snímek o jednom roku ze sta pardubického hokeje je totiž právě nyní dostupný také online a na DVD. Ve filmu je všechno, co k chodu hokejového klubu patří. Podíváte se do zákulisí. Na led. Do kabiny. Na tribunu. Do kanceláří. Především je ale o lidech, kteří hokeji věnují celé své srdce.

Prodejní cena DVD je 299 Kč vč. DPH. Zakoupit si ho můžete ve fanshopu v enteria areně, na zámku (na výstavě), na eshopu Dynama a také na webu bezfrazi.cz. Online pak naleznete film ke spuštění na www.filmy.bezfrazi.cz, kde si ho můžete zakoupit navždy za 150 Kč, nebo na 48 hodin za 60 Kč.