16.11.2023
Redakce

Aukce unikátních dresů ze Souboje legend dnes končí!

Souboj legend zakončil v sobotu 11. listopadu rok trvající oslavy výročí sta let od založení pardubického hokeje. Legendární hráči Dynama do něj nastoupili ve speciálních dresech, které jsou inspirovány historickými sadami klubu, ve kterých se v Pardubicích budoval HOCKEYTOWN. Unikátní dresy máte nyní možnost pořídit v aukci.

Originální dresy si můžete už nyní vydražit ZDE na gotauthentic.com. Pořídit si můžete například hraný dres Milana Hejduka, Dominika Haška, Tomáše Rolinka nebo Petra Sýkory. Kromě dresů naleznete v aukci také podepsané gólové puky ze Souboje legend.

V tomto dresu skóroval po návratu na pardubický led Petr Průcha! Také jeho dres si v aukci můžete vydražit.

Kromě hraných dresů hráčů, jenž do Souboje legend zasáhli, si můžete pořídit také dresy, které byly na Souboj legend připraveny, ale daní hráči se nakonec akce nezúčastnili. K mání je tak například dres legendárního brankáře Jána Lašáka, nebo dvojnásobných mistrů ligy s Pardubicemi Davida Havíře a Jana Starého.

Seznam všech dresů v aukci:

#60 Tomáš Rolinek

#72 Dušan Salfický

#25 Ján Lašák – nehraný

#9 Dominik Hašek

#24 Aleš Píša

#44 Andrej Novotný

#59 Jiří Malinský

#17 Petr Jančařík

#3 František Musil

#36 Petr Čáslava

#23 Milan Hejduk

#48 Jan Kolář

#42 Petr Koukal

#73 Petr Průcha

#37 Petr Sýkora

#96 Radovan Somík

#91 Richard Král

#11 Michal Mikeska

#77 Evžen Musil

#7 David Havíř – nehraný

#82 Tomáš Divíšek

#86 Jan Starý – nehraný

Aukce unikátních dresů ze Souboje legend končí v pondělí 20. listopadu v 18:00. Konce aukcí jednotlivých dresů jsou vždy po pěti minutách upraveny tak, aby zájemci měli možnost vydražit jiný dres, pokud mu nevyšel původně plánovaný.

Konec aukce není v tomto případě pevně daný, aukce je nastavena jako prodlužovaná. S každým příhozem v poslední minutě aukce daného dresu se k trvání aukce přidá dalších 60 vteřin.

Aukce probíhá na stránkách GotAuthentic ZDE.