26.02.2022
Redakce

Zvedneme se a sezona bude úspěšná, věří Hecl

Dynamu se nedaří. Prohrálo už pět zápasů v řadě, ve kterých nezískalo ani bod. Naposledy prohráli svěřenci Richarda Krále v Chomutově s Kladnem, kde sice vedli, ale nakonec zůstali bez bodu. „Máme na sobě deku," přiznal útočník Marek Hecl.

Dynamo šlo do zápasu s Kladnem s jasným cílem, prolomit sérii porážek a konečně zvítězit. Ani tentokrát se to bohužel nepodařilo. „Chtěli jsme dnes vyhrát za tři body, udělali jsme pro to směrem dopředu všechno a znovu se nám to nepodařilo," říkal po zápase zklamaný Marek Hecl.

Pro pardubický tým se jedná o pátou porážku v řadě, nejhorší sérii v této sezoně. Marek Hecl ale věří, že tým tuto krizi překoná. „Máme na sobě trochu deku. Stále ale věřím, že se zvedneme a sezona bude úspěšná. Je to o hlavě, musíme se dát do kupy.“

Dynamu se ze třetího místa tabulky ztenčuje náskok na týmy mimo elitní čtyřku. „Chceme uhrát třetí místo tabulky. Nečeká nás nic jednoduchého, ale věřím, že se to podaří,“ říká slovenský útočník.

Také Marku Heclovi se v posledních zápasech lepí smůla na hokejku a neproměňuje své šance. „Já nevím. Už několikátý zápas mám gól na hokejce, štěstí asi není na mojí straně. Jsem si vědom, že ty šance musím proměňovat, abych pomohl týmu.“

Kladenským Rytířům pomohl také výborný výkon brankáře Bowa, který v posledním období svůj tým drží nad vodou. „Určitě zachytal dobře, ale šance jsme měli proměnit. Takové šance musíme využívat,“ uzavřel po zápase s Kladnem Marek Hecl.