13.02.2020
Redakce

Vladimír Svačina bude také nadále oblékat dres Dynama!

PARDUBICE — Vedení hokejového klubu se dohodlo na spolupráci v následující sezoně s dalším hráčem. V Pardubicích zůstane i Vladimír Svačina, který přišel do Dynama koncem prosince minulého roku z Komety Brno.

„Se službami Vládi Svačiny jsme spokojeni. Má výbornou techniku hole, šikovné ruce, je to hráč do zakončení. Rychle se adaptoval do našeho týmu, je pracovitým hráčem, který nám přišel pomoci v těch nejdůležitějších zápasech v závěru sezony. Rozhodli jsme se tedy, že převezmeme jeho smlouvu z Komety Brno, kterou má do konce příští sezony,” řekl Dušan Salfický, člen představenstva hokejového klubu.

Vladimír Svačina přišel do Pardubic mezi vánočními svátky, ve čtrnácti zápasech za Dynamo vstřelil dvě branky a na dalších pět asistoval. Řadí se mezi disciplinované hráče, protože jeho skóre trestných minut je čisté. Jeho další doménou jsou samostatné nájezdy, kdy týmu pomohl dvěma úspěšnými nájezdy proti Olomouci a jedním na ledě Karlových Varů.

Pro dvaatřicetiletého útočníka se bude jednat o třináctou sezonu v extralize. „Jednání proběhlo korektně a rychle jsme se na všem domluvili. Věřím, že tuto sezonu s klukama úspěšné zvládneme a příští sezona bude probíhat jinak než letos,” řekl Vladimír Svačina.