17.01.2023
Redakce

Tomáš Zeman pokračuje v Pardubicích!

Dalším, kdo se dohodl na pokračování v pardubickém klubu, je mladý útočník Tomáš Zeman, který v této sezoně oblékl dres A týmu i B týmu. Jednadvacetiletý útočník podepsal smlouvu do konce sezony 2023/2024.

Tomáš Zeman je odchovancem pardubického hokeje. Po dvou sezonách ve finských mládežnických soutěžích se vrátil zpět do Dynama, ve kterém prožil premiéru v A týmu v sezoně 2020/2021. Letošní ročník začal v B týmu, svými výkony si však řekl o šanci v pardubickém A týmu, kde v letošním ročníku odehrál sedm duelů „Za podpis smlouvy na další sezonu jsem strašně rád. Snad splatím důvěru, kterou mi lidé v klubu dávají,“ přeje si Zeman.

Při absencích v útočných řadách A týmu Dynama aktuálně nastupuje ve třetí útočné formaci po boku Patrika Poulíčka a Mateje Pauloviče. „Jsem strašně rád, že se teď vyhrává a naskočili jsme na vítěznou vlnu. V lajně nám to docela jde, za což jsem taky hrozně rád.“

„Tomáš patří ke generaci hráčů, kteří bojují o stabilnější místo v A týmu. Jeho výkony v našem B týmu a momentálně i A týmu nás přesvědčily o tom, že chceme dál rozvíjet jeho potenciál v naší organizaci. Proto jsme s ním prodloužili smlouvu o další rok,“ vyjádřil se k podpisu nového kontraktu sportovní ředitel Dušan Salfický.