20.05.2024
Redakce

Startuje aukce hraných dresů ze sezóny 23/24!

Každoroční aukce hraných sezónních dresů je tu! Už nyní se můžete zapojit do dražby, která probíhá do 30. května. V nabídce jsou například dresy Romana Willa, Tomáše Zohorny, Patrika Poulíčka nebo Lukáše Sedláka. Vydražit si navíc můžete také gólové puky pardubických hráčů!

Téměř kompletní sada dresů je nyní k dispozici v aukci! Získat můžete přesně ty dresy, ve kterých pardubičtí hráči nastupovali během stříbrné sezóny 2023/2024. Dostupné jsou například bílé dresy Tomáše Zohorny, Roberta Kousala, Lukáše Radila, Romana Willa nebo reprezentanta Libora Hájka. Z červených dresů si pak můžete vydražit například ten, se kterým nastupoval kapitán Lukáš Sedlák.


Kromě toho aukce nabízí i gólové puky, se kterými hráči Dynama stříleli góly v průběhu vyřazovacích bojů, ale i v základní části! V dražbě tak jsou například i gólové puky z rozhodujících chvil sezony, která pro pardubické hráče skončila až v sedmém finálovém zápase.

Aukce končí 30. května v podvečerních hodinách s tím, že mezi jednotlivými artefakty jsou odstupy. Aukce je prodlužovaná, každý příhoz v poslední minutě přidá k času dalších 60 sekund.

AUKCE PROBÍHÁ ZDE

  • Do 48 hodin po skončení aukce je potřeba vybrat způsob doručení (osobní odběr na klubu/zaslání kurýrní službou). Platbu je nutné uskutečnit do 7 kalendářních dnů. Při nesplnění bude vyhraná položka nabídnuta dalším zájemcům. Děkujeme za pochopení.