09.03.2023
Redakce

Příběh Aleše Hemského z knihy Dynamo Bez frází

V knize Dynamo Bez frází najdete celkem šestnáct zajímavých příběhů pardubických hokejistů, pouze dva z nich najdete i na webu bezfrazi.cz. Po příběhu Matěje Blümela si můžete na webu přečíst také příběh Aleše Hemského. Kniha Dynamo Bez frází je v prodeji ve fanshopu Dynama i na fanshop.hcdynamo.cz

Pocit bezpečí nacházel nejčastěji na ledě. Teprve tam mohl být sám sebou. Klukem, který si rád hraje. Vizionářem, vidícím o dva okamžiky dopředu. Umělcem, který chce vytvořit něco originálního.

Přitom to byl právě hokej, který Aleši Hemskému nakonec přivodil i tolik bolesti. Tu největší ve chvíli, kdy mu vlastní tělo už nedovolilo pokračovat dál.
Jeho příběh vás vezme po vzpomínkách na krásné časy, kdy nic nebylo problém, i do depresivních chvil, kdy se jediným východiskem zdálo být nezvratné řešení. Celý si ho můžete přečíst ZDE. A příběh dalšího pardubického odchovance, Matěje Blümela, naleznete ZDE.

Kniha, která je výsledkem spolupráce Dynama s projektem Bez frází, je v prodeji v klubovém fanshopu online ZDE, nebo na e-shopu Bez frází ZDE a ve vybraných knihkupectvích v Pardubicích.