15.06.2022
Redakce
Marika Hlínová

Obrazem: ohlédnutí za Dnem Pardubického kraje

V pátek 10. června se na Pernštýnském náměstí uskutečnil Den Pardubického kraje. Dynamo pro návštěvníky akce přichystalo hokejovou střelnici a autogramiádu Matěje Blümela, Michala Hrádka a Milana Kloučka.

Návštěvníci Dne Pardubického kraje si na Pernštýnském náměstí v hezkém počasí užili povedené odpoledne. Stánek Dynama se těšil velkému zájmu, příznivci si vyzkoušeli své dovednosti na hokejové střelnici a nechali si od hráčů podepsat kartičky a klubový merchandising, který byl na místě v prodeji. Právě o autogramiádu byl obrovský zájem, fronta se táhla přes celé náměstí a hráči nakonec na akci zůstali déle, než se původně plánovalo.

Fanoušci měli zároveň možnost rozloučit se s Matějem Blümelem, podívat se na bronzovou medaili z MS a popřát mu hodně štěstí do jeho angažmá v Dallasu Stars. Pardubický odchovanec následně dostal od zástupců klubu dort právě v barvách texaské organizace působící v nejlepší hokejové lize světa.

Děkujeme za váš velký zájem a těšíme se na vás znovu v úterý 21.6. přímo v enteria areně, kde se můžete těšit na bohatý program v rámci představení posil Dynama pro příští sezonu.

Autorka fotografií: Marika Hlínová

Fotogalerie