29.11.2023
Redakce

Michal Pochobradský podepsal s Dynamem novou smlouvu

Odchovanec klubu a útočník B-týmu Michal Pochobradský podepsal s Dynamem novou smlouvu! Aktuálně nejlepší střelec rezervy v Chance lize podepsal kontrakt na dva roky s opcí.

Michal Pochobradský je odchovancem akademie Dynama Pardubice. V kategoriích dorostu a juniorů vždy patřil k nejproduktivnějším hráčům týmu a vysloužil si tak první starty v extralize dospělých. Mezi lety 2019 a 2021 pravidelně nastupoval za Dynamo v nejvyšší soutěži, následně pendloval mezi Pardubicemi a Vrchlabím.

Od loňské sezony je členem kádru Dynama B. Momentálně zažívá vůbec nejlepší sezonu mezi dospělými. Ve 24 utkáních vstřelil 11 branek a je nejlepším střelcem svého týmu. Dobrými výkony si řekl také o nominaci do A-týmu, v jehož dresu letos odehrál zatím tři extraligová utkání.

Nyní Michal Pochobradský podepsal s klubem novou dvouletou smlouvu s opcí na jeden rok.

„Michal je náš hráč a v letošní sezoně podává skvělé výkony v B-týmu. Jsme rádi, že jsme se domluvili na další spolupráci. Samozřejmě počítáme s tím, že postupem času si může vybojovat i místo v A-týmu,“ říká Tomáš Rolinek, sportovní manažer Dynama B.