08.05.2020
Redakce

Matej Paulovič bude pokračovat v Pardubicích

HC Dynamo Pardubice se domluvilo na další spolupráci se slovenským útočníkem Matejem Paulovičem. Pětadvacetiletý hráč podepsal na východě Čech roční smlouvu.

Matej Paulovič přišel do Dynama výměnou za obránce Oscara Eklunda letos v lednu. Urostlý rodák z Topolčan v dresu Pardubic nastoupil do 16 utkání a získal čtyři body (1+3). Původní dohoda byla, že Paulovič zůstane v Dynamu na hostování do konce sezony. Nyní se s vedením klubu domluvil na novém ročním kontraktu.

„Matej je mladý útočník, který po svém příchodu zapadl do našeho týmu. I díky svým fyzickým parametrům byl velice platný při hře v oslabení. V této herní situaci vytvořil velmi účinnou dvojici s Tomášem Rolinkem. Věříme, že naváže na tyto výkony a přispěje více i k naší produktivitě,“ řekl o Paulovičově příchodu člen představenstva HC Dynamo Pardubice Dušan Salfický.

„Jsem moc rád, že jsem zůstal v Pardubicích. Plány na novou sezonu si moc nedávám, ale rád bych mužstvu pomohl. Chci vyhrávat osobní souboje a také sbírat body. Když se sejde tak dobrá parta, jako byla v těch dvou měsících, které jsem v Pardubicích v minulé sezoně strávil, tak se ničeho nebojím,“ uvedl Matej Paulovič.