06.01.2022
Redakce

Martin Koudelka se vrací do Dynama, bude hlavním trenérem sportovních tříd

Martin Koudelka se vrací k mládeži Dynama Pardubice. Bude působit na pozici hlavního trenéra sportovních tříd a zároveň jako hlavní trenér ročníků 2007 a 2008.

„Na jednu stranu mě mrzí, že Martin předčasně skončil ve Vrchlabí a nemohl tam minimálně aktuální sezonu dokončit. Na druhou stranu jsem rád, že se nám vrací kvalitní a zkušený trenér. Vrátí se na pozici hlavního trenéra sportovních tříd a hlavního trenéra starších žáků, tím pádem se Milan Kusý přesouvá zpět na pozici hlavního trenéra mladších žáků,“ okomentoval návrat Martina Koudelky šéftrenér mládeže Petr Hemský.

„Doufám, že Martin Koudelka bude pokračovat ve své práci, kterou započal v minulých letech a hlavně v minulé sezoně. Budeme dále pracovat na systému, který jsme započali. Trochu chceme upravit metodiku i koncepci sportovních tříd, abychom to lépe propojili směrem do akademie,“ popsal Hemský plány do budoucna.

Pětačtyřicetiletý bývalý útočník prošel jako hráč pardubickou mládeží, za pardubický klub hrál i v nejvyšší soutěži. V sezoně 2010/2011 slavil zisk mistrovského titulu s Třincem. Před odchodem do role hlavního trenéra Vrchlabí působil jako trenér v pardubické mládeži.