27.10.2019
Redakce

Kindl velí: Potřebujeme zlepšit přesilovky

Více než čtyřicet minut sahaly Pardubice po čtvrté domácí výhře v řadě, po dvou slepených gólech však nakonec padly 1:2. „Vedli jsme 1:0, měli jsme tam dvě přesilovky v řadě, kdy jsme měli odskočit. Bohužel se Boleslav vrátila našimi dvěma polochybami a ztratili jsme ten zápas,“ litoval Denis Kindl, jenž se po návratu po zranění poprvé představil před domácími fanoušky.

Východočeši přestříleli Mladou Boleslav jasně 33:19, dlouho to vypadalo, že jim bude stačit i jediná branka z úvodu utkání. Hosté však ukázali, jak je potřeba být produktivní a ze třech střel ve třetí části se hned dvakrát prosadili. „Určitě tomu chybí góly, teď jsme hráli tři zápasy a dali jsme v nich tři góly, takže to potřebujeme zlepšit. Přesilovky špatné, já jsem tam udělal taky horší nebo těžší rozhodnutí, takže musíme více střílet a hlavně mít hráče před bránou, jinak bez toho asi víc gólů nedáme,“ pojmenoval největší problém pardubický útočník.

Kindl po návratu po zranění nabírá zpět herní praxi, proti týmu z města automobilů odehrál přes osmnáct minut a věří, že jeho výkonnost bude stoupat. „Cítím se samozřejmě unavený, ale spíše mi chybí herní praxe, trochu takový ten timing. Myslím si, že se to bude zlepšovat, fyzicky to nebylo špatné, ale chybí mi trochu takový timing. Já jsem ani moc na tréninku netrénoval hru pět na pět, myslím si, že budu určitě lepší.

Další videa naleznete na klubovém YouTube kanálu.