04.02.2021
Klub

Jsem spokojen, když všichni hráči bojují na 100 procent

Stavební společnost Kave Bau s.r.o. se řadí mezi partnery pardubického hokeje už téměř 15 let. Firma působí v oblasti vodohospodářských, dopravních a inženýrských staveb. Kde vidí společné prvky se svým oborem jednatel společnosti Kave Bau Petr Veselý? „Dravost, neúnavnost, dosahování společných cílů, bojovnost, důraz na kvalitu a výsledek,“ řekl v rozhovoru pro náš web Petr Veselý.

Dynamo Pardubice před letošní sezonou našlo nového majoritního akcionáře v osobě podnikatele Petra Dědka. Co říkáte na první měsíce pod jeho vedením?

Oproti předchozím sezónám vnímám větší stabilitu klubu v působnosti nejen na veřejnosti, ale i směrem k ostatním partnerům. Klub dostal hráčskou stabilitu i jinou kázeň.

Jak dlouho už podporujete pardubický hokej a co Vás mezi naše partnery přivedlo?

Pardubický hokej podporujeme již 15 let. Mezi partnery hokeje mě přivedl vztah ke sportu a možnost být součástí zajímavých projektů a cílů.

Máte v současném kádru nějakého oblíbeného hráče?

Mám rád kolektiv jako tým a jsem spokojen, když všichni hráči hrají a bojují na 100 procent. Mým oblíbeným hráčem je pak Jakub Nakládal.

Mohl byste v krátkosti představit vaši společnost?

Klíčovou oblastí působení naší společnosti jsou vodohospodářské, dopravní a jiné inženýrské stavby, dále demolice a zemní práce. Převážnou součástí naší práce jsou komplexní dodávky stavebních zakázek na pozici generálního dodavatele či subdodavatele.

Vidíte nějaké společné prvky, které má váš obor s ledním hokejem?

Dravost, neúnavnost, dosahování společných cílů, bojovnost, důraz na kvalitu a výsledek.

Na které stavby v našem kraji jste nejvíce pyšný a proč?

Obchodní centrum UNI HOBBY Svitavy, kde naše firma byla dodavatelem podílejícím se na přípravě a realizaci díla. Sběrný dvůr v Horním Jelení, který pomohl ekologické stránce města. ČOV a kanalizace Chornice, stavba, která zkvalitnila životního prostředí obce Chornice. A další úspěšné realizace vodohospodářských staveb v regionu.