17.08.2022
Dominik Dubovči

Dynamo děkuje hasičům, na úterní utkání s Boleslaví mají vstup zdarma

Nasazují své životy, aby pomohli druhým v krizových situacích. Vídáme je často, ale osobně je neznáme a s jejich službou už tak nějak počítáme. Jenže ta není samozřejmostí – jako hokejový klub Dynamo Pardubice chceme právě proto poděkovat všem hasičům během úvodního domácího zápasu Letních hokejových her. Vstup na něj je pro hasiče i jejich doprovod zdarma, stačí splnit jednoduché podmínky.

Když hoří v obraně, vždycky se musí najít hrdina, který požár uhasí. Mít se na koho spolehnout ale potřebujeme i v životě. V Pardubicích to víme a chceme dát všem hasičům najevo, že si jich vážíme.

Na zneškodnění nedávného rozsáhlého požáru v Českém Švýcarsku pracovaly hasičské záchranné sbory dvacet dní. Dynamo teď veřejně poděkuje hasičům za jejich obětavou a statečnou práci.

Profesionálním i dobrovolným hasičům z celé republiky nabízíme na úterní utkání s Mladou Boleslavi vstup zdarma i s jejich doprovodem. Na první pardubický duel v rámci Letních hokejových her (a první domácí z celé přípravy) tak mohou využít akci 1+1.

Podmínkou je napsat na e-mail martin.dvorak@hcdynamo.cz, objednat si tam vstupenky můžete do neděle 21. srpna do 23:59 hodin. Stačí zadat své jméno a příjmení a na pokladně se prokázat jako hasič (profesionální hasiči průkazem, dobrovolní hasiči potvrzením od spolku či obce).

Každý hasič poté dostane dvě vstupenky, které si bude moct vyzvednout na pokladnách enteria areny číslo 4,5 a 6. Jedná se o pokladny po pravé straně od hlavního vstupu, tedy nejblíže malé hale (viz. foto).

Pokladny budou otevřeny v den utkání (23. srpna) od 16:30 do 17:30.

Pouze v tomto rozmezí tedy můžete získat vstupenky na duel proti BK Mladá Boleslav, který začíná od 18:00. Dynamo tím odstartuje turnaj Letních hokejových her, který začal již v úterý 16. srpna zápasem mezi Mladou Boleslaví a Libercem, který vyhrála právě domácí Boleslav rozdílem 3:1.

Autor titulní fotografie: Michal Fanta