20.09.2022
Redakce

Baví vás hokejové statistiky? Sbírejte data z domácích utkání Dynama B

Zajímají vás hokejové statistiky? Rádi byste se podíleli na sběru statistických dat z domácích utkání našeho B týmu? Nyní máte ideální příležitost! Společnost eSports.cz totiž nyní hledá do svého týmu pečlivé a spolehlivé statistiky.

Veškerá data se sbírají přímo v dějišti hokejového utkání, tedy na Zimním stadionu v Chrudimi, jednotlivé statistiky se během zápasu zadávají do speciální aplikace na tabletech. Výhodou je tedy znalost hokejových pravidel. Práce je vhodná především pro studenty středních a vysokých škol.

Výstupem vaší práce budou oficiální data, se kterými pracují jak kluby, tak vedení nejvyšších českých hokejových soutěží. Cenná data mohou být důležitou součástí ohodnocení výkonů týmů i jednotlivých hráčů Chance ligy.

Společnost eSports.cz očekává především časovou flexibilitu, zodpovědný přístup k práci a ochotu učit se novým věcem. Novému členovi týmu nabízí finanční přivýdělek, vstup na utkání Chance ligy a ojedinělou příležitost práce v hokejovém prostředí. V případě zájmu se můžete podílet i a na dalších zajímavých projektech.

V případě zájmu se ozvěte společnosti eSports.cz na e-mail lukas.mihal@esports.cz, do předmětu zprávy uveďte heslo Statistiky Dynamo B.