04.11.2022
Redakce

B tým zavítá do Třebíče. Naváže na středeční výhru?

Po čtyřech porážkách v řadě v posledním utkání B tým zabral a na domácím ledě v Chrudimi porazil po samostatných nájezdech Slavii Praha. Dokáže na vítězství družina Davida Havíře navázat a odlepit se ze čtrnácté pozice v tabulce? Utkání na ledě třebíčské KHNP Arény začíná v sobotu 5.11. od 17:30.

Dynamo B zvládlo ve středu porazit v důležitém zápase pražskou Slavii 2:1 po samostatných nájezdech. O vítězství B týmu rozhodl v nájezdech Tomáš Urban, skvělý výkon v bráně pak předvedl Milan Klouček, který si připsal 38 úspěšných zákroků a nestačil pouze na přesilovkovou trefu Knotka.

„Jsme opravdu rádi za dva body. Určitě jsme potřebovali nějakou takovou výhru umlátit, ať už v prodloužení, nebo na nájezdy. Samozřejmě by tři body byly super, potřebovali jsme je, aby byl odstup menší, jelikož jsme hráli o šest bodů. Ale jsme rádi, že jsme proti Slavii udělali další malý krůček k tomu, že hra vypadala zase o něco lépe a udělali jsme dva body, které nás mohou nakopnout psychicky," neskrýval po utkání nadšení asistent trenéra Jan Starý.

Na druhé straně Třebíč hraje v letošní sezóně ve skvělé formě. Po osmnácti odehraných zápasech má na kontě 33 bodů a v tabulce Chance ligy jí patří druhé místo. V posledním utkání pak zvládla Třebíč porazit houževnatý Šumperk, kterému nedovolila ani jednu branku a po dvou vstřelených gólech ve třetí třetině zvítězila 2:0.

Dokáže Dynamo vrátit Třebíči porážku z prvního vzájemného zápasu v letošní sezóně a přidat druhou výhru v řadě? Utkání začíná v 17:30 a online ho můžete sledovat na HOKEJKA.TV.