20.07.2017
Jan Hrabal

Kluci bojovali, byl to dobrý zápas, chválil Ondřej Kacetl

PARDUBICE — Na oba brankáře se snášela slova chvály po dvojutkání se Slovanem Bratislava. Středeční výhru 2:1 jistil Martin Růžička, jistotou byl i Ondřej Kacetl v odvetě.

„Jsem rád zpátky. Na ledě nejsme dlouho, nějakých deset dní. Všichni jsme rádi, že stojíme, kde máme stát, teprve se do toho dostáváme. Musím říci, že to bylo v pohodě, kluci pomohli, hráli dozadu i dopředu, vstřelili jsme dost branek,“ řekl po skončení utkání brankář, který do Pardubic přestoupil z Hradce Králové.

První duel s týmem z Kontinentální hokejové ligy sledoval zabalený v dece ze střídačky, ten druhý si mohl užít přímo na ledové ploše malé haly Tipsport areny. „Slovan hraje silově, je to na nich vidět. Ve druhém utkání v jeho druhé polovině jim odcházely síly, protože hrály ve stejném složení. Hodně jsme se sráželi a bojovali o každý puk – byl to dobrý zápas,“ komentoval.

„Hráči na zkoušku se snaží ukázat, ale nic nechci přeceňovat, stále to je příprava. Týmy z KHL také nemají plné sestavy, každopádně začít dvěma výhrami je fajn, to nás nakopne a dodá zdravé sebevědomí. Musíme ale zůstat v klidu a vážit si každé výhry. Musíme se nadále soustředit na každé utkání zvlášť,“ pokračoval pro klubový YouTube kanál.