11.10.2019
Redakce

Rozhodla obětavost a přesilové hry, má jasno Kacetl

PARDUBICE - V utkání proti Liberci patřil, spolu se střelcem dvou branek Radoslavem Tyborem, k hlavním hvězdám Dynama. Předvedl 31 úspěšných zákroků, za svá záda pustil jen dva kotouče. V pozápasovém rozhovoru však brankář Ondřej Kacetl ocenil především skvělou obětavost svých spoluhráčů.

Ondřej Kacetl věděl, že ho proti prvnímu týmu tabulky nečeká vůbec jednoduchá práce. Pochytal řadu velkých šancí produktivních útočníků Bílých Tygrů, za klíčové v boji o ligové body však označil přístup celého týmu. „Vyhráli jsme díky obětavosti a obrovskému nasazení, bylo z nás cítit, že chceme vyhrát," hledal aspekty cenného tříbodového vítězství Kacetl.

„Podali jsme výborný výkon dozadu, pohlídali si střelce soupeře, ubránili jejich přesilové hry. A naopak skvěle sehrané početní výhody nám vyhrály zápas," nepřestával chválit. Dynamo se po vítěství nad Libercem odpoutalo z poslední příčky tabulky a je dvanácté. Vítězství nad lídrem se ale, dle slov Kacetla, nesmí přeceňovat. „Čekají nás další těžcí soupeři, musíme jít krok po kroku a sbírat jednotlivé body," vnímá Ondřej Kacetl. Další šance přijde již v neděli v Plzni.

Další videa naleznete na klubovém YouTube kanálu.