05.12.2023
Redakce

Prosincový program: Mikuláš, vánoční trhy a další!

Dynamo čeká nabitý prosincový program! Už v pátek 8.12. přijde do enteria areny Mikuláš. Ve středu 13.12. se pak ukážeme na pardubických vánočních trzích, kde se vám podepíší hráči Dynama a připraveny budou také drobné soutěže. Kromě toho nás v prosinci čeká hned pět domácích zápasů. Startujeme už ve středu 6.12. proti Lukko Rauma!

Začínáme Ligou mistrů

6. prosince

Prosinec odstartujeme už ve středu. V rámci čtvrtfinále Ligy mistrů přijede finský tým Lukko Rauma. Utkání startuje v 18:00 a vstupenky na něj si můžete zakoupit on-line ZDE.

Mikuláš, čert a anděl

8. prosince

Už v pátek 8.12. zavítá do Mikukáš s čertem a andělem! Během zápasu s Českými Budějovicemi budou připraveni už od 17:00 a za básničku, či písničku, dostanou děti malou odměnu. Ty nejodvážnější děti se navíc představí o přestávce na ledové ploše. A možná se k Mikuláši, čertovi a andělovi přidá ještě někdo.

Advent s vůní perníku

13. prosince

Dynamo se zúčastní také vánočních trhů v Pardubicích. Na Pernštýnském náměstí pro vás budou připraveny drobné soutěže, střelba na přesnost a hlavně autogramiáda vybraných pardubických hráčů. Náš program bude probíhat od 16:30 do 18:30.

Pět domácích zápasů

6., 8., 10., 18. a 20. prosince

Z toho dva ještě v tomto týdnu! Už v pátek 8. prosince přijedou na mikulášský zápas České Budějovice, v neděli 10. prosince Litvínov. Po návratu z odvetného zápasu proti Lukko Rauma a reprezentační pauze nás doma čeká 18. prosince Olomouc. Poslední letošní zápas v enteria areně pak odehrajeme ve středu 20. prosince proti Kladnu.

Dynamo Express

22. prosince

Dva dny před Vánoci znovu vyjede legendární Dynamo Express! Téměř vyprodaný speciální vlak, určený pouze pro fanoušky Dynama, kteří cestují na zápas se Spartou, hlásí poslední volná místa, tak neváhejte! Jízdenky můžete zakoupit ZDE. Kromě skvělého zážitku si z vlaku odnesete také tematické tričko, vyrobené speciálně při příležitosti vlakového výjezdu. Odjezd vlaku z pardubického hlavního nádraží je naplánován na 22. prosince v 15:55. Více informací o Dynamo Expressu naleznete ZDE.

Spengler Cup

26. prosince

Konec roku 2023 pak strávíme ve Švýcarsku, kde se zúčastníme tradičního turnaje Spengler Cup. Ten odstartujeme 26.12. proti Ambri-Piotta. Ve základní skupině nás poté čeká ještě KalPa. Ve vyřazovacích bojích pak narazíme na domácí Davos, Frölundu nebo výběr Kanady.