11.04.2024
Redakce

Před finálovými zápasy se můžete těšit na Fanfest!

Pardubičtí hokejisté rozehrají v úterý 16. dubna finálovou sérii play off, o titul budou bojovat poprvé od roku 2012. Stejně jako před čtvrtfinálovými a semifinálovými domácími zápasy se můžete před prvními dvěma finálovými duely těšit na bohatý Fanfest před hlavním vchodem do enteria areny. V úterý i ve středu začne v 15:00.

Dynamo si po 12 letech zahraje finále Play off Tipsport extraligy a Pardubice i celý region naplno žijí hokejem. Svěřenci Marka Zadiny začnou souboj o titul dvěma domácími zápasy, v úterý 16. a ve středu 17. dubna od 18 hodin. Oběma zápasům bude předcházet Fanfest před hlavním vchodem do enteria areny, který začne vždy tři hodiny před úvodním buly, tedy v 15:00.

Těšit se můžete na autogramiádu bývalých úspěšných hráčů Dynama i národního týmu. Během dvou dnů se v podepisování prostřídají Dušan Salfický, Tomáš Rolinek, Jan Levinský, František Musil, Petr Čáslava a Jan Snopek. Autogramiáda začne v úterý i ve středu v 16:00.

Novinkou na Fanfestu bude Airbrush zóna. Před zápasy si budete moci nechat dočasně vytetovat logo finále play off!

Ve stánku Komerční banky - banky českého hokeje - si budete v úterý moci na vlastní kůži vyzkoušet virtuální realitu, pomocí které se dostanete do herního dění jako brankář v playoff. Unikátní technologie, kterou využívají i brankáři NHL, umožní díky virtuální realitě zažít okamžiky, které si profesionálové odnášejí z těch nejdůležitějších zápasů.

Chybět nebude Betano Power Shot! Pro všechny fanoušky bude od našeho Premium partnera Betano přichystána hokejová střelnice a soutěžícímu s nejtvrdší střelou bude o komerční přestávce předán podepsaný dres a voucher na sázku zdarma ve výši 5 000 Kč! Soutěž je určena pouze pro starší 18 let.

Náš partner Hitrádio Černá Hora si pro fanoušky připravil oblíbenou soutěž s Bumberballem.

Ve stánku GotAuthentic si můžete pořídit unikátní suvenýry! V nabídce budou speciální puky připravené pro finálovou sérii, které budou mít stejný design jako kotouče, se kterými se bude hrát přímo na ledě. K dostání bude i nejnovější číslo magazínu Dynamo! Při autogramiádě bývalých pardubických hráčů bude GotAuthentic certifikovat podepsané karty.

Těšit se můžete také na rozšířený sortiment cateringu! Posílena bude distribuce piva, aby byl odbyt co nejplynulejší. Catering bude otevřený i v přestávkách obou zápasů.

Dále si na Fanfestu můžete zahrát Stiga hokej a nechat si na svůj obličej namalovat červenobílé barvy. V rámci programu budou probíhat také soutěže, které bude mít na starost DJ a moderátor Jirka Vondra.