15.10.2022
Redakce

Pojďte s námi opět uklidit Bordel z lesa

Dynamo není jen hokej. Chceme také jít příkladem při chování se k našemu prostředí a ve středu 19.10. půjdeme opět společně uklidit Bordel z lesa! Připojte se k našim hokejistům a dalším zajímavým hostům a ukažte, že vám není lhostejné, jak okolí kolem nás vypadá.

Stejně jako minulý rok, také letos půjde Dynamo uklidit Bordel z lesa. Pojďte do toho opět s námi! Ve středu 19.10. se sejdeme u dětského hřiště z ulice Bartoňova a půjdeme společně uklidit Studánecký les. K místu je možné se dostat také pomocí pardubické MHD, nejbližší zastávka je Dubina, točna.

Akce se zúčastní jak vybraní hráči A týmu, tak hráči mládežnických kategorií Dynama. Přítomný bude zároveň profesionální golfista Jan Cafourek, který stojí za celým projektem. Kromě pomoci planetě budete mít zároveň možnosti zasoutěžit si o podepsaný dres vybraných hráčů Dynama.

„Světem obíhají obrázky, jak si malé asijské děti hrají ve slamech s odpadky, v horším případě na skládkách každý den hledají obživu. Přijde mi, že když se otevřeme oči a rozhlédneme kolem sebe, jsme na začátku cesty, která na tuhle pomyslnou skládku vede. Nikdo z nás na skládce určitě žít nechce. Proto jsme se rozhodli založit organizaci, která se bude snažit odlehčit přírodě od odpadu. Milujeme naši zem, nezdědili jsem ji po rodičích, ale dlužíme ji našim dětem. Není nám jedno v jakém stavu jim ji zanecháme, proto vznikla organizace Bordel z lesa," stojí na stránkách organizace.

Na akci jsou samozřejmě srdečně zváni fanoušci, kteří s námi budou chtít společně posbírat nějaký ten nepořádek. Nebo se třeba jen projít a zažít Dynamo zase trochu jinak, než jenom na jižní tribuně nebo kdekoliv jinde v enteria areně.

Podívejte se, jak akce probíhala v minulém roce: