12.02.2020
Redakce

Pavel Kantor bude v Dynamu pokračovat i v dalším ročníku

PARDUBICE — Pavel Kantor patří v posledních utkáních k výrazným oporám týmu. Osmadvacetiletý brankář do Pardubic přišel začátkem listopadu minulého roku a i v sezoně 2020/2021 bude oblékat dres Dynama.

„Pavel během posledních utkání ukázal své kvality i přínos pro tým. Náš zájem o jeho služby byl velký a jsme rádi, že se nám podařilo jej získat i na další sezonu. Také nás těší, že jsme se domluvili ještě před koncem tohoto ročníku. Jedná se o kvalitního brankáře, který bude jednou z opor v našem brankovišti i v další sezoně,” řekl Dušan Salfický.

Osmadvacetiletý brankář před angažmá v Dynamu působil v britském Sheffield Steelers. V minulé sezoně nejprve začínal v Mladé Boleslavi, kde měl 90,88% úspěšnost a v průběhu ročníku se stěhoval do Třince s kterým i díky jeho 91,18% úspěšnosti získal mistrovský titul.

Pavel Kantor svoje další setrvání na východě Čech vítá. „Za tu dobu, co tu chytám, jsem poznal spoluhráče i skvělé fanoušky. Jsem rád, že Dynamo neztratilo zájem o mé služby a budu jeho součástí i v další sezoně. Nyní věřím, že i díky výborným fanouškům zvládneme poslední utkání a Dynamo udržíme v extralize, abychom se v klidu mohli připravovat na další sezonu,“ okomentoval podpis smlouvy Pavel Kantor.

Pavel Kantor

  • Post: brankář
  • Datum narození: 17. srpna 1991
  • Výška: 187 cm
  • Hmotnost: 80 kg
  • Držení hole: levé