24.09.2022
Redakce

Informace k utkání s Mladou Boleslaví

Dynamo čeká v neděli od 18:00 druhé domácí utkání aktuálního ročníku Tipsport extraligy. Družina Radima Rulíka vyzve ambiciózní Mladou Boleslav a znovu se dá očekávat, že pardubické hokejisty požene za vítězstvím zaplněná enteria arena. Jak zakoupit vstupenky, kde případně zaparkovat, co si koupit a na co si dát pozor naleznete ve článku níže.

Vstupenky

Vstupenky na utkání s Mladou Boleslaví můžete zakoupit online (zde) nebo v průběhu víkendu na pokladnách enteria areny. Ty budou v sobotu otevřeny od 9:00 do 12:00 a následně od 13:00 do 17:00. V den utkání se pak uzávěrka posune o hodinu.

Doprava a parkování

Duelu s Mladou Boleslaví předchází plochodrážní závod o Zlatou přilbu. Při cestě do enteria areny tak počítejte se zdržením.

Jednou z nejproblematičtějších záležitostí posledního domácího utkání bylo parkování. Hokejový klub Dynamo Pardubice přišel kvůli přestavbě fotbalového stadionu o možnost využití celé řady parkovacích míst. Na situaci se reagovalo pronajmutím parkovací plochy po bývalých jatkách (Parking C). Těch je ale dostupných pouze 100, a to za cenu 100 Kč.

Doporučujeme tedy prostudovat web statutárního města Pardubice, kde informace o parkování v centru najdete (odkaz: https://pardubice.chytrejsiparking.cz/occupancy.html). V blízkosti enteria arény je také obchodní centrum Atrium Palác Pardubice, které nabízí kryté parkoviště. Více informací zde: Palác Pardubice - (palacpardubice.cz)

Vstup

Brány stadionu se standartně otevřou hodinu před úvodním vhazováním.

Občerstvení

Dynamo společně s dodavatelem cateringu, společností Coloseum, usilovně pracuje na napravení chyb z předchozího utkání. Dostupné budou menu boardy a platební terminály. Současně budou probíhat kontroly kvality občerstvení. Oba subjekty mají zájem na postupném zlepšování kvality cateringu. Již od utkání se Spartou by měly být dostupné o 20% větší klobásy. V Buly baru by taktéž během utkání se Spartou měl být zavedený sladký bar s možností zakoupení kávy.

Společně plánujeme i další posun. Ještě v průběhu této sezony se pokusíme do nabídky zařadit nové produkty. Hokejová zábava v Pardubicích musí být komplexní záležitostí. Jako klub si toho jsme vědomi.

Merch Dynamo 100

I tentokrát bude ve fanshopu v enteria areně dostupný klubový merchandising s motivy jubilejní sté sezony. V průběhu utkání s Třincem byl o něj projevený enormní zájem. S ohledem na to doporučujeme dorazit na utkání s předstihem.

Dynamo Magazín

Ve fanshopu enteria areny budete moci i tentokrát zakoupit čtvrté číslo Magazínu Dynamo. Dočtete se v něm o společném setkání bratrů Musilových na východě Čech, příběhu Michala Hrádka nejen o hokejovém životě, kariéře Lukáše Radila a mnohém dalším. Cena jednoho výtisku je 98 korun.

Přestávkový program

Dynamo chce v průběhu titulové sezony ocenit významné hráče klubu. Během druhého kola Tipsport extraligy jsme zpětně pogratulovali k narozeninám trenérovi mistrovského týmu Pardubic ze sezony 1986/87 Karlu Fraňkovi. Během první přestávky nedělního utkání se na pardubickém ledě představí někdejší republikový šampion i mistr světa Petr Průcha.

Ve druhé přestávce proběhne tradiční soutěž s dlouholetým partnerem klubu Tatra Mléko. O pravidlech i jejím průběhu bude fanoušky instruovat speaker Dynama Jirka Vondra.

Zapojit se můžete také do soutěže o 100 nových drsesů s generálním partnerem Fortunou. Soutěžit mohou fanoušci, kteři již jsou u Fortuny registrovaní, ale také ti, kteří se teprve registrují. Informace o soutěži naleznete zde: Soutěž o 100 dresů Dynama (ifortuna.cz)