14.10.2022
Redakce

B-tým se v Jindřichově Hradci utká s Jihlavou

Dynamo B čeká další atraktivní duel proti zvučnému soupeři. Poprvé v sezoně se svěřenci Davida Havíře utkají s Duklou Jihlava. Utkání 12. kola Chance ligy začíná v sobotu v 16:30 na zimním stadionu v Jindřichově Hradci.

B-tým má za sebou dvě porážky proti silným soupeřům. Nejprve rezerva v pondělí padla na ledě Poruby (5:2) a ve středu nestačila na favorita soutěže, Zlín v Chrudimi vyhrál 3:2.

Svěřenci Davida Havíře v zápase podali dobrý výkon, srazily je ale chyby v obraně. „S takovým soupeřem, jak jsem klukům říkal, malé věci dělají zápas. To se nám dnes proti soupeři takového kalibru nepovedlo, ale budeme pracovat dál,“ řekl hlavní trenér B-týmu po utkání se Zlínem.

Nyní se Dynamo B utká s dalším zvučným soupeřem, Duklou Jihlava. Tým z Vysočiny má v letošní sezoně výsledky jako na houpačce. V dosavadních 11 zápasech Dukla čtyřikrát zvítězila, jednou uspěla v prodloužení, dvakrát v nastaveném čase padla a rovněž čtyřikrát odcházela z utkání s prázdnou. Se ziskem 16 bodů je Jihlava na osmém místě vyrovnané tabulky, pardubický tým je dvanáctý o tři body zpět.

Z důvodu rekonstrukce CZ LOKO ARÉNY v Jihlavě hraje Dukla v letošní sezoně domácí zápasy na zimních stadionech v Pelhřimově a v Jindřichově Hradci. Právě město v Jihočeském kraji bude hostit sobotní duel s Dynamem. Úvodní buly je naplánováno na 16:30.