06.04.2024
Redakce

Začala druhá fáze prodeje vstupenek na finále!

12 let od poslední účasti ve finále i oslav 6. mistrovského titulu se boje o extraligové zlato vrátí znovu na nejtradičnější extraligovou adresu. Pardubice v semifinále play off Tipsport extraligy ledního hokeje vyřadily Litvínov a ve finále se utkají buď s pražskou Spartou, nebo s třineckými Oceláři. První dva finálové zápasy se odehrají v enteria areně v úterý 16. a ve středu 17. dubna. Ve středu 10. dubna v 9:00 začíná druhá fáze prodeje vstupenek.

Prodej vstupenek na první a druhé utkání finále probíhá ve třech fázích.

Ve středu 10. dubna v 9:00 odstartovala druhá fáze prodeje. Během ní si vstupenky na první a druhý zápas finále mohou zakoupit uživatelé aplikace HC Dynamo, kteří mají své Dynamo ID, do nějž se stihli registrovat do 7. března. Nové registrace do systému Dynamo ID aktuálně nejsou možné, spuštěny budou až po skončení sezony. Za předpokladu, že se vstupenky nevyprodají, bude druhá fáze ukončena 12. dubna v 18:00.

Všem držitelům účtu Dynamo ID byl před spuštěním druhé vlny odeslán e-mail s odkazem a unikátním kódem pro daný účet, pomocí kterého budou moci zakoupit vstupenky ve druhé vlně.

Vozíčkáři, kteří neměli sezonní vstupenku, mají možnost zakoupit vstupenky na play off přes prodejní odkaz na webu ZDE. Jednotná cena pro vozíčkáře na první a druhý zápas finále play off je stanovena na 200 Kč.

Stáhněte si aplikaci HC Dynamo a žijte Hockeytown včetně všech výhod! Aplikace je dostupná na AppStore ZDE i Google Play ZDE.

Poslední fáze prodeje vstupenek proběhne volně přes prodejní systém Enigoo na našem webu od pátku 12. dubna od 18:30. Vzhledem k velkému počtu permanentkářů i uživatelů aplikace HC Dynamo je možné, že vstupenky budou vyprodány dříve.

Tímto systémem bude probíhat prodej vstupenek v rámci celého finále. Možnost nákupu vstupenek tak mají jistou pouze majitelé permic. Uživatelé aplikace HC Dynamo se svým Dynamo ID budou nakupovat vstupenky ve druhé vlně prodeje, ale s ohledem na počty prodaných permanentek a založených Dynamo ID účtů nemusí být při nákupu vstupenek úspěšní všichni.

Ceny vstupenek na první a druhé utkání finále Play off Tipsport extraligy ledního hokeje:

Kategorie A (zelená)

Kategorie B (žlutá)

Kategorie C (červená)

Kategorie D (modrá)

Kategorie omezená (fialová)

Stání

Dynamo ID a volný prodej

1500

1300

1100

700

450

450

Rozmístění sektorů v enteria areně

Upozornění pro fanoušky: Pozor na překupníky vstupenek!

Pardubice zase naplno žijí hokejem. Dynamo si po dvanácti letech zahraje finále Play off Tipsport extraligy. O domácí utkání dlouhodobě panuje velký zájem a jinak tomu nebude ani v soubojích o titul. Klub žádá fanoušky, aby vstupenky na zápasy nakupovali pouze oficiální cestou a vyhnuli se tak případným problémům s překupníky.

Poprvé od roku 2012 budou pardubičtí hokejisté bojovat o extraligový titul. Finálovou účast si vybojovali vyřazením Mountfieldu HK ve čtvrtfinále a Litvínova v semifinále play off Tipsport extraligy.

V úterý 16. dubna zahájí Dynamo sérii na domácím ledě. O finálové zápasy panuje velký zájem, ale kapacita enteria areny je omezená na 10 194 míst a není možné uspokojit zájem všech fanoušků.

Klub eviduje problémy s překupníky vstupenek, jejichž činnost je nelegální. Oficiální distribuce vstupenek je přes speciální odkaz pro uživatele účtu Dynamo ID a skrz prodejní aplikaci Enigoo ve volném prodeji. Za žádnou jinou formu prodeje vstupenek klub neručí a potenciální kupec se vystavuje vysokému riziku, že bude podveden.