23.03.2024
Redakce

Začal prodej vstupenek na semifinále play off

Dynamo ovládlo čtvrtfinálovou sérii play off s Mountfieldem HK a znovu po roce se může chystat na semifinále. V něm změří síly s jedním z trojice HC Kometa Brno, HC Verva Litvínov či Banes Motor České Budějovice. Už nyní startuje prodej vstupenek na první a druhý semifinálový zápas, které bude enteria arena hostit v neděli 31. března a pondělí 1. dubna. Prodej bude probíhat znovu ve 3 fázích.

Prodej vstupenek na 1. a 2. semifinále už začal a probíhat bude ve třech fázích. V té první si mohou pořídit vstupenky pouze majitelé permic, a to na místa, na která měli sezonní vstupenku. Jejich rezervace skončí v úterý 26. března v 9:00. Vstupenky si mohou permanentkáři zakoupit v mobilní aplikaci HC Dynamo a také na webu ZDE. Poklady budou otevřeny v neděli 24.3. od 9:00 do 12:00 a poté od 13:00 do 17:00. Stejná otevírací doba platí také v pondělí 25.3

Ve středu 27. března v 9:00 odstartuje druhá fáze prodeje. Během ní si vstupenky na první dva zápasy semifinále mohou zakoupit uživatelé aplikace HC Dynamo, kteří mají své Dynamo ID, do nějž se stihli registrovat do 7. března. Nové registrace do systému Dynamo ID aktuálně nejsou možné, spuštěny budou až po skončení sezony. Druhá fáze prodeje potrvá do páteční půlnoci nebo vyprodání vstupenek.

Všem držitelům účtu Dynamo ID bude před spuštěním druhé vlny odeslán e-mail s odkazem a unikátním kódem pro daný účet, pomocí kterého budou moci zakoupit vstupenky ve druhé vlně.

Vozíčkáři, kteří neměli sezonní vstupenku, mají možnost zakoupit vstupenky na play off už nyní skrz účet Dynamo ID v aplikaci HC Dynamo. Jednotná cena pro vozíčkáře na oba zápasy je stanovena na 200 Kč.

Stáhněte si aplikaci HC Dynamo a žijte Hockeytown včetně všech výhod! Aplikace je dostupná na AppStore ZDE i Google Play ZDE.

Poslední fáze prodeje vstupenek proběhne volně přes prodejní systém Enigoo na našem webu od soboty 30. března od 00:01. Vzhledem k velkému počtu permanentkářů i uživatelů aplikace HC Dynamo je možné, že vstupenky budou vyprodány dříve.

Tímto systémem bude probíhat prodej vstupenek v rámci celého play off. Možnost nákupu vstupenek tak mají jistou pouze majitelé permic. Uživatelé aplikace HC Dynamo se svým Dynamo ID budou nakupovat vstupenky ve druhé vlně prodeje, ale s ohledem na počty prodaných permanentek a založených Dynamo ID účtů nemusí být při nákupu vstupenek úspěšní všichni.

Klub při cenotvorbě zvýhodnil majitele permanentních vstupenek, kteří budou mít po dobu rezervací svých míst slevu 100 Kč na jednu vstupenku, a to bez ohledu na kategorii.

Ceny vstupenek na 1. a 2. utkání Play off Tipsport extraligy ledního hokeje

Kategorie A

Kategorie B

Kategorie C

Kategorie D

Kategorie omezená

Stání

Permanentkáři

1000

900

800

600

350

350

Dynamo ID a volný prodej

1100

1000

900

700

450

450