12.04.2024
Redakce

Upozornění pro fanoušky: Pozor na překupníky vstupenek!

Pardubice zase naplno žijí hokejem. Dynamo si po dvanácti letech zahraje finále Play off Tipsport extraligy. O domácí utkání dlouhodobě panuje velký zájem a jinak tomu není ani v soubojích o titul. Klub žádá fanoušky, aby vstupenky na zápasy nakupovali pouze oficiální cestou a vyhnuli se tak případným problémům s překupníky.

Poprvé od roku 2012 budou pardubičtí hokejisté bojovat o extraligový titul. Finálovou účast si vybojovali vyřazením Mountfieldu HK ve čtvrtfinále a Litvínova v semifinále play off Tipsport extraligy.

V úterý 16. dubna zahájí Dynamo sérii na domácím ledě. O finálové zápasy panuje velký zájem, ale kapacita enteria areny je omezená na 10 194 míst a není možné uspokojit zájem všech fanoušků.

Činnost překupníků vstupenek je nelegální. Klub v posledních dnech zaznamenal falešný prodej vstupenek, a to dokonce na sedadla, která v daných sektorech vůbec nejsou! Upozorňujeme, že bez platné vstupenky nebude do enteria areny vpuštěn žádný návštěvník.

Pokud jste na finálový zápas pořídili vstupenky od překupníků, můžete si nechat ověřit jejich pravost, a to zasláním na e-mail petr.cejp@hcdynamo.cz. Klub ovšem nemůže zaručit, že překupník neprodal jednu vstupenku více zájemcům.

Jedinou zárukou je nákup vstupenek přes oficiální kanály. Prodej vstupenek nyní probíhá přes speciální odkaz pro uživatele účtu Dynamo ID. V případě nevyprodání vstupenek začne v prodejní aplikaci Enigoo v pátek 12. dubna v 18:30 volný prodej. Za žádnou jinou formu prodeje vstupenek klub neručí a potenciální kupec se vystavuje vysokému riziku, že bude podveden.