27.03.2024
Redakce

Přijďte na semifinálové zápasy s předstihem a užijte si bohatý Fanfest!

V neděli 31. března a v pondělí 1. dubna rozehrají pardubičtí hokejisté semifinálovou sérii play off. Stejně jako při prvních dvou utkáních čtvrtfinále se fanoušci mohou v oba hrací dny těšit na bohatý předzápasový Fanfest před hlavním vchodem do enteria areny!

Pardubičtí hokejisté si znovu po roce zahrají semifinále Play off Tipsport extraligy. Dynamo vstoupí do série dvěma domácími zápasy, a to v neděli 31. března od 17 hodin a v pondělí 1. dubna ve stejný čas. Oběma zápasům bude předcházet Fanfest před hlavním vchodem do enteria areny, který začne vždy tři hodiny před úvodním buly.

Oba dva dny začne bohatý program Fanfestu ve 14:00 a tématicky bude věnován také probíhajícím Velikonocím. V neděli si budete moci uplést svou velikonoční pomlázku a po zápase si ji ve stánku vyzvednout, abyste ji mohli využít na koledu. V pondělí si pak na Fanfestu budete moci ozdobit perníková vajíčka.

Pouze v neděli se můžete vyfotit s Pohárem Jaroslava Pouzara za vítězství v základní části. V pondělí se fanouškům podepíší Michal Hrádek, Tomáš Kaut a David Honzík, autogramiáda začne v 15:00!

Rovněž v pondělí si budete moci ve stánku Komerční banky - banky českého hokeje - na vlastní kůži vyzkoušet virtuální realitu, pomocí které se dostanete do herního dění jako brankář v playoff. Unikátní technologie, kterou využívají i brankáři NHL, umožní díky virtuální realitě zažít okamžiky, které si profesionálové odnášejí z těch nejdůležitějších zápasů.

Program Fanfestu před nedělním i pondělním zápasem:

V obou zápasových dnech můžete vyhrát v soutěži Betano Power Shot! Pro všechny fanoušky bude od našeho Premium partnera Betano přichystána hokejová střelnice a soutěžícímu s nejtvrdší střelou bude o komerční přestávce předán podepsaný dres a voucher na sázku zdarma ve výši 5 000 Kč! Soutěž je určena pouze pro starší 18 let.

Ve stánku GotAuthentic si můžete pořídit unikátní suvenýry! V nabídce budou speciální puky připravené pro semifinálovou sérii, které budou mít stejný design jako kotouče, se kterými se bude hrát přímo na ledě. K dostání budou i Magazíny Dynamo včetně nejnovějšího čísla! Při pondělní autogramiádě hráčů Dynama bude GotAuthentic certifikovat podepsané karty.

Těšit se můžete také na rozšířený sortiment cateringu! Náš partner Melodie catering bude na grilu připravovat klobásy a krkovici, dále nabídne trhané vepřové maso v bulce s BBQ omáčkou. Posílena bude také distribuce piva, aby byl odbyt co nejplynulejší. Catering bude otevřený i v přestávkách obou zápasů.

Dále si na Fanfestu můžete zahrát Stiga hokej a nechat si na svůj obličej namalovat červenobílé barvy. V rámci programu budou probíhat také soutěže, které bude mít na starost DJ a moderátor Jirka Vondra.

Na místě budou k dispozici mobilní toalety.