08.04.2024
Redakce

Pardubické naděje v reprezentacích! Své zástupce má Dynamo ve čtyřech kategoriích

Své zástupce má tentokrát Dynamo v reprezentacích do 18,17 i 20 let! Hned pět hráčů se zúčastní finálového turnaje VTM U15 v Benešově. Kteří pardubičtí hokejisté se v rámci dubnových reprezentačních akcí ukáží?

U20

Tým trenéra Patrika Augusty čeká Turnaj pěti zemí ve slovenském Popradu. Dynamo bude na turnaji reprezentovat útočník Tadeáš Kalužík. Mezi dvanácti náhradníky jsou další dva Pardubáci: Adam Fiala a Štěpán Rájek. Reprezentace do 20 let se na turnaji utká se Slovenskem, Švýcarskem, Finskem a Švédskem.

U18

Třetí přípravný kemp před světovým šampionátem čeká reprezentaci do 18 let. Z pardubických hráčů se ho zúčastní obránci Martin Švec, Tom Kaštánek a Alex Kubánek. Mezi náhradníky je brankář Lukáš Vilém.

U17

Turnaj pěti zemí čeká také reprezentaci do 18 let, která vyjede do Švédska. Mezi náhradníky čekají na nominaci Matěj Tuláček a Teodor Vápeník.

U15

Hráče do patnácti let čeká 13. dubna finálový turnaj VTM v Benešově. Ve výběru skupiny STŘED je hned pět pardubických mládežníků: Lucas Andrejko, Dominik Drábek, Alex Herynk, Matěj Jindřichovský a Melichar Kovář. Mezi náhradníky figurují Samuel Dubovči a Richard Čihák.