22.04.2024
Redakce

PREVIEW: Dynamo čeká středeční domácí bitva o finálový mečbol

Po čtyřech finálových kláních play off Tisport extraligy mezi Pardubicemi a Třincem je stav série nerozhodný 2:2. Ve středu 24. dubna v 18:00 tak vypukne v enteria areně souboj o zisk mečbolu v cestě za titulem. Podpořit Dynamo můžete na stadionu nebo na Pernštýnském náměstí, kde bude probíhat projekce utkání.

Dynamo se vrátilo ze Slezska se ziskem jednoho bodu, finálová série s Oceláři je tak po dvou utkáních na ledě soupeře nerozhodná. Východočeši srovnali stav na 2:2 výhrou 6:3 v nedělním utkání, vítězství se ale nerodilo lehce. Jedním z hlavních rozhodujících faktorů byly přesilové hry. Dynamo obdrželo hned devět dvouminutových trestů, ale ani jednou neinkasovalo, naopak z pěti přesilovek využilo hned dvě. „Bylo to důležité. Třinec má fantastické přesilovky, my jsme měli na můj vkus až hodně vyloučených, dvojité oslabení tři na pět. Willda to skvěle pochytal, stejně jako všichni, co hrajeme oslabení, jsme to skvěle odehráli. Doufám, že nám to takto půjde i nadále. Ale musíme si na to dát pozor, nemůžeme dávat soupeři tolik šancí na přesilovku,“ říkal po čtvrtém finále Peter Čerešňák. A pokračoval: „Je to ideální scénář – ubránit oslabení, dát nějaké góly v přesilovkách. což se nám podařilo. Teďka oddychnenem, podíváme se na video, ponaučíme se z chyb a za dva dny budeme chtít znovu uspět.“

Jaký vidí slovenský zadák recept do pátého zápasu? „Musíme bojovat, nechat na ledě srdce a prostě to ubojovat. Nebude to nic jiného než boj.“ Nejbližší program týmu nastínil Patrik Poulíček: „V pondělní nás čeká regenerační den, abychom doplnili síly a zase se nějakým způsobem zrefreshoval na další zápas.“

Finále extraligy budeme promítat na Pernštýnském náměstí

Finálovou sérii play off Tipsport extraligy promítá klub ve spolupráci se Statutárním městem Pardubice na Pernštýnském náměstí v Pardubicích. Pokud se nedostanete do enteria areny, můžete i tak společně s dalšími fanoušky sledovat finálové boje s Třincem. Přijďte tým podpořit i mimo stadion!

Všechny fanoušky, kteří se nedostanou na stadion, tímto zveme na Pernštýnské náměstí. Zároveň bychom chtěli poděkovat Statutárnímu městu Pardubice a Městskému obvodu Pardubice 1, že nám umožnili projekci uskutečnit.

Fanfest před finálovými zápasy

I páté finálové bitvě, stejně jako prvním dvěma, bude předcházet Fanfest před hlavním vchodem do enteria areny, který začne vždy tři hodiny před úvodním buly, tedy v 15:00.


Pozor na překupníky vstupenek

Klub žádá fanoušky, aby vstupenky na zápas nakupovali pouze oficiální cestou a vyhnuli se tak případným problémům s překupníky. Činnost překupníků vstupenek je nelegální. Klub v posledních dnech zaznamenal falešný prodej vstupenek, a to dokonce na sedadla, která v daných sektorech vůbec nejsou! Upozorňujeme, že bez platné vstupenky nebude do enteria areny vpuštěn žádný návštěvník.

Pokud jste na finálový zápas pořídili vstupenky od překupníků, můžete si nechat ověřit jejich pravost, a to zasláním na e-mail info@hcdynamo.cz. Klub ovšem nemůže zaručit, že překupník neprodal jednu vstupenku více zájemcům.

Informace pro fanoušky

Před startem play off došlo ke změně návštěvního řádu enteria areny!

Přijďte na zápasy vyřazovacích bojů s dostatečným časovým předstihem, u vstupů do areny mohou probíhat namátkové kontroly a odbavení u turniketů může trvat déle než bylo zvykem v základní části. Platí zákaz vnášení vlastního občerstvení do enteria areny, respektujte prosím toto nařízení a vyhněte se tak zbytečným prodlevám při odbavení. Děkujeme, že respektujete návštěvní řád enteria areny.

Také pátý finálový duel bude sledovat zaplněná enteria arena. V souvislosti s tím vyzýváme fanoušky, aby na hokej vyrazili s předstihem. Vyhnete se tak možné dopravní špičce. Včasným příchodem navíc nikomu z návštěvníků nenarušíte jeho sportovní zážitek. Brány enteria areny otevírají hodinu a půl před úvodním buly. VIP protory budou otevřeny v 17:00.