04.04.2024
Redakce

Cinema City přidává další promítání filmu Století Dynama

Film se měl v Cinema City v Paláci Pardubice původně ve středu 3. dubna promítat naposledy, ale diváci sál vyprodali a Cinema City přidává nové víkendové termíny. Snímek s příhodným názvem “Století Dynama” vypráví bohatou historii klubu, zmiňuje největší vítězství i nejbolestivější porážky. V kině ho můžete navštívit ještě v sobotu 6. a v neděli 7. dubna vždy od 14:30.

Film Století Dynama provází diváky historií pardubického hokeje. Cinema City v Paláci Pardubice snímek promítá od 7. března. Ve středu 3. dubna se mělo uskutečnit poslední promítání, ale diváci sál zcela zaplnili, a tak pardubické multikino přidává nové termíny. Století Dynama je možné v Cinema City v Paláci Pardubice zhlédnout i v sobotu 6. a v neděli 7. dubna od 14:30.

VSTUPENKY JE MOŽNÉ ZAKOUPIT ZDE.

Do křesla, které spojuje filmové rozhovory, se usadilo devětadvacet osobností. Filmaři a zároveň členové oblíbeného projektu Bez frází vybrali ve spolupráci s Dynamem respondenty, kteří spojili svou kariéru s pardubickým dresem. Nebo takové, jež patřili k nejvýraznějším soupeřům a pamatují legendární vítězství i porážky.

Scénář a režie: Jakub Hlaváč, František Suchan

Produkce: Karel Nocar, František Suchan

Kamera: Radim Vaňous, Leoš Hruban

Zvuk: Lukáš Pešek, Filip Hostýnek

Střih: Tomáš Polách

Grafika: Ivana Poláchová