06.12.2016
Jan Hrabal

Univerzitní derby přinese bohatý doprovodný program

PARDUBICE — I dnes bude v pardubické Tipsport areně živo. Od 18.00 hodin spolu ke třetímu vzájemnému hokejovému utkání nastoupí Univerzita Pardubice a Univerzita Hradec Králové. Domácí budou chtít poprvé uzmout pohár pro sebe, hosté naopak zaútočí na vítězný hattrick. Třetí univerzitní derby je tu!

Na utkání dorazí promotým Rádia Černá Hora, která si připravila zajímavý program ještě před arénou a tradiční souboj v bumperballech během druhé přestávky hokejového utkání. Red Bull Wings team bude rozdávat plechovky energetického nápoje.

Na třetím univerzitním derby se budou o skvělou zábavu starat také maskoti obou východočeských univerzit.

Brány Tipsport areny se otvírají v 17.00 hodin, na mobilní střelnici si budete moci zasoutěžit o plechovky Redbullu a vstupenky na domácí zápasy Dynama Pardubice, nebo Mountfieldu HK.

Během první přestávky bude na ledové ploše probíhat pivní curling, kterého se zúčastní studenti obou univerzit a jejich rektoři. Fanoušci se budou moci vyfotografovat u fotostěny Dynama nebo jako fotopostavy Univerzity Pardubice.

Nejlepší hráči obou utkání obdrží ceny od Jägermeisteru a Redbullu. Stánky s občerstvením nabídnou během utkání pivo Pernštejn za cenu 29 korun.

Po skončení duelu začne v 21.00 hodinvelká párty v přilehlém Congress centre Pardubice v horním patře Atrium Paláce, kde vystoupí hudební skupiny SABRAGE, SATELIT KANIBAL nebo DJ FLASH. Výsledek utkání se přenese na party do sálu. Nesmíte chybět!