14.10.2006
Michal Slavík

Pardubice prohrály v Karlových Varech

Pardubičtí junioři se sice hned v 1. minutě dostali v Karlových Varech do vedení, přesto po skončení utkání smutnili. Energie dokázala mač otočit a vyhrát. Pardubice prohrály pátý zápas v řadě.

Extraliga juniorů, 13. kolo, sobota 14.10.2006, Zimní stadion Karlovy Vary

Karlovy Vary

Dynamo Pardubice

4:1
2:1, 1:0, 1:0
Branky a nahrávky: 2. Zucker (Brňák, Tomiš), 11. Sláma (Budínský, Šnajdr), 25. Zucker (Baran, Tomiš), 47. Budínský (Sláma) - 1. Kousal (Rejzek). Rozhodčí: Šindler - Gerát, Merc. Vyloučení: 6:9, navíc Semorád (Pardubice) 5 min a do konce utkání. Využití: 1:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 78. Střely na branku: 46:25. Průběh utkání: 0:1, 4:1.
Karlovy Vary: Benda - Brňák, Novák, Mašek, Schmidt, Boguský, Satora, Zmeškal - Šnajdr, Bauer, Zucker, Kuběna, Baran, Smolík, Sláma, Polák, Tomiš, Mareček, Budínský, Topinka.
Dynamo Pardubice: Růžička - Kučera, Drtina, Salava, Rejzek, Šnejdr - Škumát, Janecký, Nykl, Salava, Kaut, Svoboda, Dobiáš, Jindřich, Kousal, Stoklasa, Paučin, Semorád

Ohlasy po utkání

Jiří Šejba (HC Moeller Pardubice): „Jeli jsme do Karlových Varů značně oslabeni v obranných řadách. Chyběli nám Nakládal, Lesák, Poskočil. Museli jsme proto hrát pouze na pět obránců a větší prostor tak dostávali hráči, kteří za normální situace tolik nehrají. Přesto jsme měli dobrý začátek a už od druhé minuty jsme vedli. Pak ale musím přiznat, že Vary byly lepší. Ve druhé třetině jsme měli několik šancí téměř do prázdné branky, ale od konce druhé části jsme měli dost vyloučených. Přestože jsme jich většinu ubránili, tak jsme nějaký ten gól inkasovali. Je pravda, že trochu chyboval i rozhodčí, ale na to se nemůžeme vymlouvat. Stále je moc znát, že máme mladé družstvo.“