logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
21.02.2024
Redakce

Třetí speciální zápas sezony je tu! Dynamický den bude akcí současnosti i budoucnosti

Dva speciální zápasové dny v letošní sezoně jsou minulostí. V říjnu proběhl třetí ročník projektu Dynamo děkuje, který dokazuje, že Dynamo je #VÍCNEŽHOKEJ. V lednu došlo v rámci Dne D k rozšíření Dynastie Dynamo a připomenutí bohaté a slavné minulosti pardubického hokeje. V úterý 27. února se poprvé uskuteční Dynamický den, který se má věnovat tomu, co je aktuální teď a co nás čeká dál. Dynamo totiž není jenom historie. Dynamo je současnost, i budoucnost!

Utkání s Karlovými Vary v úterý 27. února bude třetím, a posledním, speciálním zápasovým dnem této sezony. Dynamický den má navázat na předešlé speciální dny a ukázat, že organizace Dynama nesymbolizuje pouze slavnou minulost, ale očekává také rozmanitou budoucnost!

Dynamický den spojí dohromady hráče Dynama, mládež pardubického hokejového klubu a esportový tým Dynamo Eclot. Můžete se těšit na zajímavý zápasový program s moderními prvky, soutěže a také na speciální dresy!

Právě během premiérového Dynamického dne si totiž hráči Dynama oblečou unikátní dresy bez reklam a se speciálním designem. Po utkání budou mít fanoušci možnost tyto speciální dresy získat v aukci.

V enteria areně si budete moci vyzkoušet herní koutek Dynamo Eclot a vyhrát věcné ceny! V ochozech bude maskot Hakyto se svou T-shirt gun častěji střílet merchandising. Zápasovou atmosféru ještě vylepší speciální DJ, který bude přímo mezi diváky. Program navíc zpestří také prvky umělé inteligence, které budete mít možnost spatřit v rámci videí na kostce nad ledem.

To, že organizace Dynama myslí na svou budoucnost a vnímá moderní trendy, přiblíží také předzápasová komunikace. Těšit se můžete na videa ve spolupráci s Dynamo Eclot, příběh o studujících hokejistech v A týmu i B týmu nebo souhrn talentovaných mládežníků, kteří letos zasáhli do profesionálních soutěží v dresu Dynama.

První Dynamický den se uskuteční už v úterý 27. února v rámci utkání s Karlovými Vary, jehož úvodní buly padne v 18:00. Program speciálního utkání ale začne už o 15 minut dříve.

Dynamo je současnost, i budoucnost! Přijďte se o tom přesvědčit. Vstupenky jsou v prodeji ONLINE ZDE.