logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
02.03.2024
Redakce

Startuje prodej vstupenek na předkolo Play off Chance ligy

Hráči pardubického B týmu si v posledním 52. kole základní části Chance ligy zajistili historický postup do předkola play off! V boji o čtvrtfinále se utkají s Přerovem, série hraná na dvě vítězná utkání začíná už v pondělí 4. března na Zimním stadionu v Chrudimi. Prodej vstupenek na první utkání předkola začíná v sobotu 2. března v 10:00.

Závěr základní části Chance ligy nabídl pořádné drama. Dynamo B si teprve v předposledním kole definitivně vybojovalo jistotu účasti v soutěži i pro příští sezonu a v posledním zápase mohlo ještě zabojovat o postup do předkola play off. To se podařilo, svěřenci Tomáše Jirků zvítězili v Sokolově a poprvé v historii si Dynamo B zahraje ve vyřazovacích bojích!

V předkole Play off Chance ligy se pardubická rezerva utká s Přerovem. Zubři skončili v tabulce na šestém místě a jen o bod jim unikl přímý postup do čtvrtfinále. Předkolo se hraje na dvě vítězná utkání, Dynamo B začne sérii na domácím ledě v pondělí 4. března v 18 hodin. Druhý a případný třetí zápas série se odehraje na stadionu soupeře.

Vstupenky na první utkání předkola jdou do prodeje v sobotu 2. března v 10:00, ceny zůstávají stejné jako v základní části. Permanentkáři mají vstup zdarma, za vstupenku na stání zaplatí fanoušci 80 Kč, na sezení pak 100 Kč. Prodej probíhá ONLINE ZDE.

Prodej bude probíhat v den utkání také na pokladnách ZS v Chrudimi, začínat bude hodinu před začátkem zápasu.

Vozíčkáři mají vstup na zápasy Dynama Pardubice B zdarma, stejně jako jejich jednočlenný doprovod. Místa pro vozíčkáře jsou na západní straně stadionu (za hlavním vstupem). Celková kapacita pro vozíčkáře činí 6 míst. Je nutné, aby se vozíčkáři vzhledem k omezené kapacitě nahlásili předem na e-mailu na tomas.rolinek@hcdynamo.cz.

Termíny zápasů předkola Play off Chance ligy

1.

HC Dynamo Pardubice B vs. HC Zubr Přerov

pondělí 4. března 2024 v 18:00, ZS Chrudim

2.

HC Zubr Přerov vs. HC Dynamo Pardubice B

středa 6. března 2024 v 17:30, ZS Přerov

případný 3. zápas

HC Zubr Přerov vs. HC Dynamo Pardubice B

čtvrtek 7. března 2024 v 17:30, ZS Přerov