logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
28.02.2024
Redakce

Prodej vstupenek na play off začal. V první fázi nakupují majitelé permic

Základní část Tipsport extraligy skončila. Pardubičtí hokejisté podruhé v řadě získali Pohár Jaroslava Pouzara a překonali bodový rekord extraligy! Čtvrtfinále Play off Tipsport extraligy ledního hokeje i všechny další případné série tak zahájí Dynamo v domácím prostředí. Vyřazovací boje otevře 15. a 16. března v enteria areně. V pondělí 4. března v 9:00 začal prodej vstupenek na první dva čtvrtfinálové zápasy, a to i přes to, že soupeř, který vzejde z předkola play off, ještě není známý. Přednostně si vstupenky na svá místa zakoupí majitelé permic a ve druhé fázi prodeje od 8. března od 9:00 majitelé účtu Dynamo ID. Volný prodej, pokud se vstupenky do té doby nevyprodají, začne ve třetí fázi 11. března v 11:00. Termíny a časy jednotlivých fází prodeje jsou shodné pro nákup vstupenek na první i druhé utkání čtvrtfinále.

Dynamo zakončilo základní část Tipsport extraligy na prvním místě. Už delší dobu tak má jistotu účasti ve čtvrtfinále Play off Tipsport extraligy ledního hokeje. Termíny vyřazovacích bojů už jsou známy. První dva zápasy série odehrají pardubičtí v enteria areně, a to v pátek 15. března a v sobotu 16. března se soupeřem, který vzejde z předkola play off.

Prodej vstupenek na čtvrtfinále začíná v pondělí 4. března v 9:00 a probíhat bude ve třech fázích. V té první si budou moci pořídit vstupenky pouze majitelé permic, a to na místa, na která měli sezonní vstupenku. Permanentkáři budou mít svá místa rezervovaná do 7. března do 9:00.

Permanentkáři budou moci pořídit vstupenky na čtvrtfinále také na pokladnách enteria areny, které budou pouze pro majitele permic otevřené v následujících dnech:

Pondělí 4. března 9:00 – 12:00, 13:00 – 17:00
Středa 6. března 9:00 – 12:00, 13:00 – 17:00

8. března v 9:00 začne druhá fáze prodeje. Během ní si vstupenky na první zápasy vyřazovacích bojů koupí uživatelé aplikace HC Dynamo, kteří mají své Dynamo ID. Dynamo ID je unikátní nástroj, díky kterému je v aplikaci možné nakupovat vstupenky a získat ho můžete jednoduchou registrací přímo v rámci aplikace. Druhá fáze prodeje potrvá do 11. března do 9:00 nebo do vyprodání vstupenek.

Vozíčkáři, kteří měli permanentní vstupenku na utkání základní části, budou mít svá místa rovněž rezervovaná do 7. března 9:00. Vozíčkáři, kteří neměli sezonní vstupenku, budou mít možnost zakoupit vstupenky na play off od 8. března 9:00 skrz účet Dynamo ID v aplikaci HC Dynamo. Jednotná cena pro vozíčkáře na první dva zápasy play off je stanovena na 200 Kč.

Stáhněte si aplikaci HC Dynamo a žijte Hockeytown včetně všech výhod! Aplikace je dostupná na AppStore ZDE i Google Play ZDE.

Poslední fáze prodeje vstupenek proběhne volně přes prodejní systém Enigoo na našem webu od 11. března 10:00. Vzhledem k velkému počtu permanentkářů i uživatelů aplikace HC Dynamo je možné, že vstupenky budou vyprodány dříve.

Tímto systémem bude probíhat prodej vstupenek v rámci celého play off. Možnost nákupu vstupenek tak mají jistou pouze majitelé permic. Uživatelé aplikace HC Dynamo se svým Dynamo ID budou nakupovat vstupenky ve druhé vlně prodeje, ale s ohledem na počty prodaných permanentek a založených Dynamo ID účtů nemusí být při nákupu vstupenek úspěšní všichni.

Registrace nového účtu Dynamo ID je možná pouze do 7. března do 9:00. Po tomto termínu nebude, a to až do konce sezony, k dispozici vytvoření nového účtu. Fanoušci, kteří nevlastní permanentní vstupenku a nebudou mít své Dynamo ID, nemají zaručenou možnost nákupu vstupenek na utkání play off.

Známé už jsou také ceny vstupenek na první dva zápasy čtvrtfinále. Klub při cenotvorbě zvýhodnil majitele permanentních vstupenek, kteří budou mít po dobu rezervací svých míst slevu 100 Kč na jednu vstupenku, a to bez ohledu na kategorii.

Ceny vstupenek na první dvě čtvrtfinálová utkání Play off Tipsport extraligy ledního hokeje

Kategorie A

Kategorie B

Kategorie C

Kategorie D

Kategorie omezená

Stání

Permanentkáři

650

550

450

350

200

200

Dynamo ID a volný prodej

750

650

550

450

300

300