logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
26.02.2024
Redakce

PREVIEW: Dynamický den už v úterý!

Utkání s Karlovými Vary v úterý 27. února bude třetím, a posledním, speciálním zápasovým dnem této sezony. Dynamický den má navázat na předešlé speciální dny a ukázat, že organizace Dynama nesymbolizuje pouze slavnou minulost, ale očekává také rozmanitou budoucnost! Zápas startuje v 18:00.

Dynamo do utkání půjde s šesti výhrami v řadě. V minulém týdnu zvládlo vyhrocené derby i zápas v Mladé Boleslavi. V něm zazářil hlavně Patrik Poulíček, který se na výhře 4:1 podílel čtyřmi góly. Letošní tým Dynama se navíc díky další výhře získal už 114 bodů, což je nejlepší výsledek v základní části v historii klubu. „Jsem rád, že jsem zapsaný v týmu, který dokázal ten bodový zisk navýšit a jednou na to budu určitě vzpomínat," říká dvougólový střelec Patrik Poulíček.

Skvělou individuální akcí zápas gólově otevřel Peter Čerešňák. Jednatřicetiletý obránce si vzal kotouč ve vlastním pásmu, projel s ním téměř celé hřiště a zakončil nechytatelně za mladoboleslavského brankáře.


Nyní už čeká na svěřence Marka Zadiny domácí utkání ve speciálních dresech! V něm se postaví proti trápícím se Karlovým Varům. Tým ze západu Čech prohrál devět z posledních deseti zápasů a v tabulce mu patří až dvanáctá příčka. Pozitivem jsou však pro karlovarské fanoušky výkony brankáře Dominika Frodla. Bývalý strážce pardubické branky v letošní sezóně inkasuje v průměru 2,68 gólu na zápas s procentuální úspěšností zákroků 91,81%.

Dynamický den spojí dohromady hráče Dynama, mládež pardubického hokejového klubu a esportový tým Dynamo Eclot. Můžete se těšit na zajímavý zápasový program s moderními prvky, soutěže a také na speciální dresy! Dynamo totiž není jenom historie.

Právě během premiérového Dynamického dne si hráči oblečou unikátní modročervené dresy bez reklam a se speciálním logem. Po utkání budou mít fanoušci možnost tyto speciální dresy získat v aukci.

První Dynamický den se uskuteční už v úterý 27. února v rámci utkání s Karlovými Vary, jehož úvodní buly padne v 18:00. Program speciálního utkání ale začne už o 15 minut dříve. Během utkání se můžete těšit na speciálního DJ, který bude přímo mezi diváky. Program navíc zpestří také prvky umělé inteligence a mnoho dalšího!

Dynamo je současnost, i budoucnost! Přijďte se o tom přesvědčit. Vstupenky jsou v prodeji ONLINE ZDE.