logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
07.08.2020
Tisková zpráva

Lístky na derby s Hradcem budou v prodeji pro permanentkáře již od pátku 7. srpna

Letní turnaj Generali Česká Cup bude v úterý 11. srpna pokračovat utkáním 3. kola s Mountfield HK. Přinášíme vám informace k prodeji lístků na toto utkání.

Stejně jako v případě utkání druhého kola s Olomoucí, budou mít přednost při prodeji lístků fanoušci, kteří si zakoupili permanentní vstupenky na nadcházející sezonu 2020/2021.

„Protože si přejeme, aby na derby s Hradcem dorazilo co nejvíce našich fanoušků, spustíme oproti prvnímu domácímu utkání online prodej vstupenek pro naše permanentkáře už nyní. Věříme, že naši věrní fanoušci využijí této možnosti a zaplní všechna dostupná místa v enteria areně,“ řekl člen představenstva HC Dynamo Pardubice Dušan Salfický.

Oproti prvnímu domácímu utkání bude spuštěn prodej vstupenek online pro fanoušky, kteří si permici zakoupili online. Při koupi vstupenky na Generali Česká Cup zadají číslo ID voucheru (číslo nad QR kódem), který obdrželi na zadaný e-mail po koupi permanentky. Spuštěn bude během dnešního odpoledne a poběží po celý víkend až do začátku úterního utkání. Rezervaci budou mít v systému do pondělní 18. hodiny.

Vstupenky na úterní zápas s Hradcem Králové budou v prodeji také na pokladnách enteria areny od dnešního dne, 7. srpna, od 13 hodin do 18 hodin, v pondělí 10. srpna od 9 do 12 hodin a od 13 do 18 hodin pro fanoušky, kteří se prokáží voucherem či dokladem o zaplacení permanentky na nadcházející sezonu. Platí, že jeden voucher nebo poukaz na permanentku opravňuje svého držitele k nákupu jedné vstupenky na utkání 3. kola Generali Česká Cupu. Cena vstupenky činí 200 korun na sezení a 100 korun na stání.

V den utkání, úterý 11. srpna, od 13 hodin do začátku zápasu budou neprodané vstupenky puštěné do volného prodeje na pokladnách enteria areny. Počet míst pro vozíčkáře bude omezený.

Enteria arena bude stejně jako při zápase s Olomoucí rozdělená do pěti sektorů, z nichž každý bude mít vlastní vstup, sociální zařízení a občerstvení. Přecházení mezi sektory, setkávání se s návštěvníky z jiných sektorů či příchod jiným vchodem, než má návštěvník na vstupence určeno, není možné. Na různých místech enteria areny budou rozmístěny dezinfekční prostředky. Pokud je to možné, důrazně doporučujeme platbu kartou. Specifická pravidla a omezení kapacity platí také pro novináře a fotografy.

Každý fanoušek musí mít uvnitř areny nasazenou ochranu úst a nosu. Prosíme všechny návštěvníky o vzájemnou ohleduplnost a respektování pravidel. V případě nedodržování těchto nařízení a pokynů pořadatelské služby, budou návštěvníci vykázáni.