logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
08.08.2020
Redakce

Jakub Nakládal zpět v dresu Dynama: Ostré zápasy teprve přijdou!

Pardubice ve čtvrtek na domácím ledě především díky třetí třetině přetlačily Olomouc a zvítězily 5:2. Připsaly si tak další tři body do tabulky skupiny C letního Generali Česká Cupu. Po návratu z KHL odehrál první utkání v dresu Dynama Jakub Nakládal.

Utkání Generali Česká Cupu začala po pár trénincích na ledě. Jakub Nakládal vynechal první zápas v Brně, s Olomoucí tak nastoupil v dresu Pardubic po svém návratu ze zahraničních angažmá poprvé.

Letní začátek podle něj není úplně ideální: „Červenec a srpen už jsou poslední roky takové těžší. Zápasy jsou přípravné, rozhodně se nedá hovořit o tom, že bych byl v ideální formě,“ nechal se slyšet muž, jenž v utkání s Olomoucí nosil na hrudi kapitánské "C".

„Jsem rád, že jsme vyhráli. Byla to pro mě velká změna, sžíval jsem se s novým systémem, bylo to pro mě těžké,“ komentoval Jakub Nakládal a dodal: „Myslím si však, že zápas nebyl vůbec špatný, zároveň věřím, že s každým zápasem to bude ještě lepší.“


Pardubický obránce měl radost, že tým dokázal přenést situace z tréninku i do zápasu.

„Určitě se dá stavět na něčem, co jsme dnes předvedli, protože některé situace se povedly a my je zrovna trénujeme. I když je to příprava, nikdo do toho nejde jen tak, že by zápasy jen odehrál, ale zároveň ty opravdu ostré zápasy teprve přijdou,“ vysvětlil důrazný obránce.

Jakub Nakládal nastoupil s kapitánským céčkem na hrudi. „Jestli budu kapitán i v dalších zápasech, to se ještě uvidí,“ zapřemýšlel bek s číslem 87 na zádech.