16.08.2022
Redakce

Vstupenky na domácí přípravné duely jsou v prodeji

Pardubičtí hokejisté prožili úspěšný vstup do přípravy v podobě prvenství na Dolomiten Cupu. Do startu nového extraligového ročníku sehrají ještě pět utkání, z toho dvě v rámci Letních hokejových her na domácí půdě v enteria areně. Vstupenky na obě utkání jsou již v prodeji!

V druhé polovině srpna čeká A tým Dynama druhý ročník Letních hokejových her, v nichž se utká s celky BK Mladá Boleslav a Bílí Tygři Liberec. S oběma týmy sehrají pardubičtí hokejisté dva zápasy, a to formátem doma – venku. Pardubáci vstoupí do turnaje 23. srpna v 18:00 domácím duelem proti Mladé Boleslavi, pro hlavního trenéra Radima Rulíka tak půjde o první zápas proti bývalému klubu. Proti Liberci pak nastoupí Pardubice v enteria areně v úterý 30. srpna od 18:00.

Vstupenky na oba domácí duely si můžete pořídit ONLINE ZDE. Cena vstupenky na stání je 150 Kč, na sezení 250 Kč a otevřeny budou pouze sektory na východní straně enteria areny. Děti do 120 cm mají vstup zdarma bez nároku na vlastní sedadlo. Vozíčkáři a jejich jednočlenný doprovod mají vstup zdarma, vzhledem k omezené kapacitě haly se musí nahlásit předem buď e-mailem na vladislava.tatarova@hcdynamo.cz, nebo na telefonním čísle 466 741 630. Při vstupu do haly se vozíčkáři musí legitimovat průkazem ZTP nebo ZTP/P.

Generálku před startem Tipsport extraligy sehraje A tým Dynama proti B týmu ve čtvrtek 8. září od 18:00 na Zimním stadionu v Chrudimi, vstupenky si můžete zakoupit ONLINE ZDE.