14.09.2020
Redakce

Vstupenky na domácí extraligová utkání Dynama zakoupíte od středy 16. září

První domácí extraligový zápas v nové sezoně sehrají hokejisté pardubického Dynama tuto neděli 20. září s HC Škoda Plzeň od 16:20. Přinášíme vám informace o prodeji jednotlivých vstupenek na toto utkání.

Prodej permanentních vstupenek na tuto sezónu skončil v neděli 13. září, výměna poukazů za plastové karty bude probíhat od úterý 15. září na pokladně na stání.

Vstupenky na jednotlivá utkání Tipsport extraligy budeme vždy prodávat nejdříve pět dní před jeho uskutečněním. Na první domácí zápas s HC Škoda Plzeň bude online prodej zbylých lístků spuštěn ve středu 16. září odpoledne. Na pokladnách enteria areny si budete moci opatřit vstupenku v sobotu 19. září od 9 do 12 hodin a od 13 do 18 hodin a v neděli od 9 hodin do začátku utkání v 16:20.

Kategorie Cena
Kategorie A 390 Kč
Kategorie B 300 Kč
Kategorie C 230 Kč
Kategorie D 190 Kč
Kategorie omezená 150 Kč
Stání 150 Kč


Enteria arena bude rozdělená do deseti sektorů, z nichž každý bude mít svůj vlastní vchod, sociální zařízení a občerstvení. Vstup na stadion je možný pouze vchodem, který má fanoušek vytištěný na vstupence. Vstup jiným vchodem nebo přecházení mezi jednotlivými sektory nebude možné.

Uvnitř haly je povinné mít nasazenou ochranu úst a nosu. Na různých místech enteria areny budou rozmístěny dezinfekční prostředky. Pokud je to možné, důrazně doporučujeme platbu kartou. Specifická pravidla a omezení kapacity platí také pro novináře a fotografy. Počet míst pro vozíčkáře bude omezený.

Prosíme všechny návštěvníky o vzájemnou ohleduplnost a respektování pravidel. V případě nedodržování těchto nařízení a pokynů pořadatelské služby, budou návštěvníci vykázáni.