29.05.2019
Jan Hrabal

Víkend s Dynamem. Zastavíte se?

PARDUBICE — Přelom května a června se vždy nese ve znamení akcí pro dětí. Na čtyřech z nich v krajské metropoli nebude také chybět hokejové Dynamo.

Pátek 31. května 2019: Den nemocnice

Na již tradičním Dnu nemocnice nemůže Dynamo chybět. V pátek 31. května 2019 dopoledne si budou moci návštěvníci této akce zastřílet na hokejové střelnici Dynama.

Pátek 31. května 2019: Dětský den v Dětském domově Pardubice aneb děti dětem

Dětský domov Pardubice a Nadace Lenky a Romana Šmidberských ve spolupráci s Ludmilou Ministrovou pořádají v pátek 31. května 2019 na zahradě Dětského domova Pardubice Dětský den. Akce je určena pro děti z dětských domovů Pardubického kraje a Základní školu a Praktickou školu Svítání.

Proběhne pestrý program pro děti a to v podobě skákací lodi, parkouru, laserové střelnice, amerického fotbalu, hasičského auta, ukázky dravců, malování na obličej, tanečních a hudebních vystoupení, zmrzliny a mnoho dalšího.

Za dětmi odpoledne dorazí také dvojice hokejistů Dynama: brankář Ondřej Kacetl a útočník Marek Hovorka.

Pátek 31. května 2019: Den Pardubického kraje

Tato akce probíhá od 15.00 do 21.00 hodin na Pernštýnském a Komenském náměstí. Můžete se těšit na prohlídky krajského úřadu; ukázky práce a techniky hasičů, policie, záchranné služby; prezentace BESIP týmu, prezentace středních škol Pardubického kraje; autogramiády známých sportovců; prezentace regionálních výrobců potravin a další.

Součástí akce je také Den otevřených dveří ve všech pěti krajských nemocnicích. O hudební program na Pernštýnském náměstí se postupně podělí Maximix Holice, Petra Janů, Sabrage, Dagmar Pecková a Barocco sempre giovane.

Na autogramiádu od 17.15 hodin přijdou také dva hráči Dynama: obránce Juraj Mikuš a útočník Denis Kusý.

Sobota 1. června 2019: Dětský innogy super den

Již osmnáctý ročník Dětského innogy super den hostí opět Dostihové závodiště. Akce se koná pod záštitou místopředsedkyně Senátu Parlamentu ČR Mgr. Miluše Horské, primátora statutárního města Pardubice Ing. Martina Charváta a radního Pardubického kraje Reného Živného.

Během celého dne se můžete zastavit ve stánku Dynama a vyzkoušet si hokejovou střelnici či kvíz, vyluštit si hokejovou křížovku, pro nejmenší máme připravené hokejové omalovánky. Od 13.15 hodin se na akci podepíší obránce Jan Zdráhal a útočník Ondřej Machala.