27.12.2019
Redakce

Ve druhé třetině jsme hráli lépe, ale prohráli jsme 0:2, zlobil se Juraj Mikuš

Pardubice ‒ Mountfield si odvezl po vítězství 4:1 z enteria areny tři body. Nespokojený obránce Juraj Mikuš upozorňoval především na špatné zakončování, které pardubické hráče trápí delší dobu.

Pardubičtí hokejisté prohráli s hradeckým Mountfieldem 1:4. Utkání rozhodla především prostřední část, ve které hosté odskočili na rozdíl dvou branek. „Ve druhé třetině jsme hráli lépe, než v první, ale prohráli jsme 0:2, to je škoda," zlobil se po utkání Juraj Mikuš.

Třetí branku vstřelili Hradečtí ve chvíli, kdy byl Juraj Mikuš na hrací ploše. „Tam šel puk dokola, ale já jsem to nedokázal vrátit nazpět, zblokoval to jejich hráč, bylo jich tam dost a už šli v dvojici nebo trojici sami na bránu," okomentoval celou situaci pardubický zadák.

Hokejisté Dynama zaznamenali čtvrtou prohru v řadě a nadále zůstávají na posledním místě tabulky. „Myslím, že to bylo vcelku vyrovnané i na gólové šance, pomohlo by, kdybychom na začátku dali gól. Měli jsme tam velké šance, bohužel jsme je nedali. Na toto trpíme celou sezonu, potřebujeme mnoho šancí na góly, naopak oni pár šancí dali, to rozhodlo," uvedl po zápase slovenský bek.