22.11.2019
Redakce

Trenér Radek Bělohlav: Dáváme málo gólů

Pardubice - Trenér Dynama byl po páteční prohře 0:2 se Zlínem rozladěný ze střelecké potence svých svěřenců. Pardubice nedokázaly v zápase vstřelit branku, i když měly k dispozici šest početních výhod a z poslední příčky extraligové tabulky se neodpoutaly.

„Zápas to nebyl hezký, ale to se dalo očekávat," byl si vědom lodivod pardubické střídačky. Střetly se dva týmy z chvostu tabulky, Zlín v posledních dvou zápasech vůbec nebodoval. „Takové zápasy můžete vyhrát 1:0 nebo 2:0, může vás to srazit nebo nakopnout," pokračoval Radek Bělohlav.

Pardubický kouč dále přemýšlel nad tím, jak se dostat z herní krize: „Potřebujeme najít kluka, který to dá, který pomůže těm ostatním pěti, aby se zvedli. Na nás je, abychom takového hráče našli." Trenér Dynama také dál hovořil o tom, že Pardubičtí dohánějí ztrátu ze začátku. „Kvůli špatnému začátku musíme dohánět spoustu bodů. Kdybychom ve dvacátém kole prohráli jednou a měli jsme bodový náskok, tak se s tím dá pracovat," zapřemýšlel Radek Bělohlav. „Teď to bolí!" dodal hlavní trenér.

Pardubičtí z posledních třech zápasů získali jen dva body. „Ve Vítkovicích to taky mělo být za víc bodů, dnes to byla otázka prvního gólu. My takové zápasy musíme zvládat, nestačí nám jeden bod, potřebujeme dva nebo tři!" velí hlavní trenér Radek Bělohlav.