18.01.2020
Redakce

Strašně jsem se na utkání těšil, přiznal Tomáš Rolinek

Pardubice – Při prvním utkání po návratu na extraligový led byl Tomáš Rolinek vidět. Nechyběla mu bojovnost a obětavost, kterou se vždy mohl pyšnit. „Musíme pokračovat dál, zbývá ještě hodně utkání,“ říká odhodlaně pardubická ikona.

Tomáš Rolinek se po tříměsíční pauze vrátil na pardubický led do extraligového zápasu. „Strašně jsem se na dnešní utkání těšil, věřil jsem, že vyhrajeme. Třinec je ale dobrý tým a uspěl,“ řekl po premiéře Tomáš Rolinek.

Z nabídky, kterou od vedení Dynama obdržel, byl překvapený. Ale příliš neváhal a přijal ji. „Když přišla nabídka, tak jsem se strašně chtěl vrátit a jsem rád, že to nakonec vyšlo,“ ohlédl se asistent kapitána zpět za návratem do Pardubic. „Měl jsem obavy, jestli týmu nějak pomohu. Přišel jsem do týmu přinést nějakou bojovnost a snad se to trochu povedlo,“ pokračoval útočník s číslem šedesát na dresu.

Pardubický útočník byl na ledě vidět hned od prvního střídání, kdy vybojoval pro svůj tým přesilovou hru. „Každé střídání se snažím odehrát naplno. Dostal jsem hodně šancí a chci být platný. Uvidíme dál, jak moc dokážu pomoci," dodal Rolinek.