20.01.2022
Redakce

Skvělá zpráva! Anthony Camara podepsal nový dvouletý kontrakt

Kanadský sniper Anthony Camara zůstává v Dynamu. Osmadvacetiletý rodák z Toronta podepsal s naším klubem dvouletý kontrakt.

Přání fanoušků Dynama se splnilo, „Tonda“ si přečetl vzkazy, které mu někteří fanoušci lepili po Pardubicích nebo ukazovali na transparentech při zápasech, a podepsal novou smlouvu s Pardubicemi.

„Jsme moc rádi, že Anthony spojí svoji další kariéru s Dynamem. Nabídli jsme mu další smlouvu, protože hned od svého příchodu prokazoval přesně ty kvality, kvůli kterým jsme ho přivedli. Jsme přesvědčeni, že nám v dalším průběhu této sezony i v následujících dvou letech pomůže k co největšímu úspěchu. Za nás je to jeden z nejlepších extraligových hráčů,“ řekl o podpisu kanadské hvězdy sportovní ředitel Dynama Dušan Salfický.

Anthony Camara přišel do našeho klubu v listopadu 2020. Ve své první sezoně nasbíral ve 44 zápasech základní části 35 bodů (21+14), v play-off přidal dalších osm bodů ve stejném počtu zápasů. Letos je na nejlepší cestě své osobní maximum překonat, když v dosavadních 38 utkáních už pobral 32 bodů (18+14).