03.04.2019
Jan Hrabal

Richard Král krotí euforii: Stále potřebujeme pět výher!

CHOMUTOV — I po třech barážových utkáních zůstávají hokejisté Pardubic stoprocentní. Žádný z týmů se po znovuzavedení současné prolínací soutěže nemohl radovat z tak povedeného startu do ní. Platí ale však, že s devíti zápisy na účtu v ní ještě nikdo neuspěl… „Je skvělé, že vyhráváme, ale stále nám chybí pět vítězství,“ řekl po tom úterním v Chomutově asistent trenéra Richard Král.

Fanoušci

Přijďte fandit v pátek

Po dvou venkovních utkáních v řadě se hokejisté Dynama vrací domů. V pátek 5. dubna 2019 vyzvou od 18.00 hodin v ČSOB Pojišťovna ARENĚ tým Pirátů Chomutov..

Majitelé permanentek extra mají karty nabité, rezervace pro majitele permanentek klasik končí ve středu 3. dubna 2019 v 18.00 hodin. Po nezbytných kontrolách všech objednávek budou uvolněná místa poskytnuta do volného prodeje.

„Zvládli jsme všechny tři zápasy baráže s malým počtem obdržených branek, vstup do prolínací soutěže se nám povedl. Pro nás se ale nic nemění, abychom uspěli, potřebujeme osmkrát vyhrát, teď máme jen tři vítězství. S pokorou jdeme dál, musíme se dobře připravit na pátek, abychom utkání s Chomutovem zvládli,“ řekl bývalý vynikající útočník.

Že se Dynamu v úvodu baráži daří, těší celou kabinu. „Udělala se skvělá parta, kluci táhnou za jeden provaz. Na baráž jsme se dobře připravili, všechno si zatím sedlo. Daří se nám proměňovat šance, výborně chytá Ondřej Kacetl. Vše funguje tak, jak má,“ spokojeně konstatoval.

Hotové ale nic není, ba naopak! „Baráž je strašně dlouhá – hraje se třikrát týdně dohromady dvanáct zápasů. Nejde ji hrát na pár lidí, časem by na ně dolehla únava. Je ideální, že točíme sestavu na více hráčů se že se všichni dostanou do hry,“ poznamenal Richard Král.

„Je skvělé, že jsme ještě neztratili bod, ale stále potřebujeme pět výher! Euforie se potřebuje krotit, do dalšího utkání musíme jít s pokorou co nejlépe přichystaní, abychom ho zvládli a šli si po vítězství,“ nechal se slyšet člen trenérského štábu.

Pardubice se po dvou venkovních zápasech vrátily domů. V pátek 5. dubna 2019 hostí od 18.00 hodin v ČSOB Pojišťovna ARENĚ opět Chomutov. „Strávili jsme tři dny na tripu, domácí postel je domácí postel… Rádi se vracíme domů, ve středu potrénujeme a budeme připraveni na pátek!“ pokračoval pro klubový YouTube kanál.